Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Αποδοκιμασίες κατά Μπατζελή στο Βόλο


Από επεισόδια συνοδεύτηκε η επίσκεψη της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνας στο Βόλο στο πλαίσιο της εξόρμησης κυβερνητικών στελεχών στην περιφέρεια για την ενημέρωση των πολιτών για τα νέα οικονομικά μέτρα.


    Στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής της στο Βόλο η κα Μπατζαλή προήδρευσε σύσκεψης στη Νομαρχία Μαγνησίας με τη συμμετοχή αγροτοσυνδικαλιστών των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών του νομού. Κατά την έξοδό της στο προαύλιο της Νομαρχίας, συγκεντρωθέντες φώναζαν συνθήματα κατά της ακολουθούμενης πολιτικής.
  Οι αντιδράσεις υπήρξαν εντονότερες στη συνέχεια στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου όπου η κα Μπατζελή μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας.
   Αντιεξουσιαστές που είχαν εισέλθει στην αίθουσα, αντέδρασαν στο λόγο της Υπουργού ζητώντας να μιλήσει και για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου και όχι μόνο για τη σημερινή δημοσιονομική κατάσταση. Αστυνομικοί που βρίσκονταν διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία του Δημαρχείου, εισήλθαν στην αίθουσα και απομάκρυναν με τη βία τους διαφωνούντες, με συνέπεια να σημειωθούν μικροσυμπλοκές, χωρίς ωστόσο να γίνουν συλλήψεις.

Πηγή:www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: