Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Δήλωση της Αλέκας Παπαρήγας για τις εκδηλώσεις μνήμης της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το ΚΚΕ δεν απέχει απο τις εκδηλώσεις μνήμης της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και μετέχει σε κινητοποιήσεις που έχουν στο επίκεντρο τα προβλήματα της μόρφωσης και της εργασίας, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα. 


Για το άσυλο ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθούν οι Πρυτανικές αρχές μπροστά σε εκβιαστικά διλήμματα είτε να χάσουν το κεφάλι τους είτε να φωνάξουν την αστυνομία να καταργήσει το άσυλο.
Πηγή:www.skai.gr

2 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Καλησπέρα συναγωνιστές σε τούτο τον όμορφο ιστότοπο, που πιστεύω θα συμβάλει στο χώρο της δοκιμαζόμενης αριστεράς στον τόπο μας. Στο θέμα τώρα: "Το ΚΚΕ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου..." Να γελάσω τώρα η μετά ; και πως γίνεται καλοί μου συναγωνιστές όπου ένταση και σύγκρουση το ΚΚΕ να είναι στην απέξω ; έτσι να ξεκινάμε την κουβέντα μας με ένα καυτό ζητηματάκι.

Matrix1917 είπε...

Kαλησπέρα και από μένα.Και εγώ με την σειρά μου αναρωτιέμαι γιατί το ΚΚΕ απουσιάζε από τις διαδηλώσεις.Η Γ.Γ είπε βέβαια ότι το ΚΚΕ δεν απουσιάζε.Υπήρχε εκπροσώπηση του ΚΚΕ στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλατήριο;Μήπως η Γ.Γ αναφέρεται για το πανεκπαιδευτικό-μαθητικό της Πέμπτης;