Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

H κυβέρνηση του ΠAΣOK επισπεύδει την αντιασφαλιστική επίθεση


ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ... αλλά ξινισμένοι όσο δεν παίρνει άλλο βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και τη στάση του ΚΚΕ για το Ασφαλιστικό!



Κυκλοφοράνε στους διαδρόμους της Βουλής, στα ραδιόφωνα και σε διάφορους «κύκλους» με «δηλητηριώδεις» ατάκες για τον υποτιθέμενο διάλογο που παρεμποδίζεται, για πρακτικές «τσαμπουκά» κλπ, κλπ.
Ε, τι να γίνει βρε παιδιά; Αφού είναι «ηλίου φαεινότερον» τι σχεδιάζετε και τι προωθείτε! Πρέπει, δηλαδή, όλοι να σας λένε... περάστε και σαρώστε το ασφαλιστικό σύστημα και τα ασφαλιστικά δικαιώματα;
'Η άντε το πολύ πολύ να σας... καταθέτουν «εποικοδομητικές» ή «εναλλακτικές» προτάσεις, την ώρα που έχουν ετοιμαστεί οι ρυθμίσεις που θα διαλύσουν ό,τι έχει απομείνει και το μόνο που μένει είναι η τυπική διαδικασία ενός υποκριτικού διαλόγου;
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ η φαρσοκωμωδία περί του «ποιος ήξερε» και «πόσα ήξερε» για το ύψος του ελλείμματος συνεχίζεται! Ο Προβόπουλος λέει «τους τα είπα», ο Παπακωνσταντίνου δηλώνει ότι... «έμεινε έκπληκτος».
Τονίζει όμως στη συνέχεια ότι ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας «κάνει καλά τη δουλειά του»...
Εμείς πάλι λέμε ότι, τελικά, όποιο και να 'ναι το έλλειμμα αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Είτε με 10%, είτε με 8%, είτε με 12,7% πάλι πάνω μας σχεδίαζαν να τα φορτώσουν.
Τελικά δεν είναι το μέγεθος του ελλείμματος αυτό που συζητούν. Αλλά το... ύψος του «σκιάχτρου» προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο κοσμάκης και να μην αντιδρά.
Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: