Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Τα αρνητικά σχόλια για την ήττα της Εθνικής Ελλάδος αποκαλύπτουν τους δήθεν πατριώτες που είναι στην πραγματικότητα οι χειρότεροι ανθέλληνες.Σχόλιο του Red Star.

Έχω παρακολουθήσει όλη τη πορεία της Εθνικής για το Μουντιάλ από κοντά.Μια ομάδα με δυνατή άμυνα, λίγα χαρίσματα, αλλά σταθερή.Μόλις 4 γκολ παθητικό και ένα ματς μόνο σε ολόκληρη τη προκριματική φάση που αμυντικά έπαιξε άσχημα όπως σήμερα (απέναντι σε Βοσνία Ερζεγοβίνη).


Σήμερα η Ελλάδα δεν τα κατάφερε.Έχασε καθαρά 3 - 0, από μια πιο ποιοτική ομάδα αν και ένα πιο δίκαιο σκορ θα ήταν ίσως το 3 - 1 ή το 2 -1.Αυτή είναι όμως η ομορφιά του ποδοσφαίρου το αποτέλεσμα δεν είναι αποτέλεσμα μαθηματικής ανάλυσης και στατιστικών.

 Όπως και να έχει η Ελλάδα έδειξε αδυναμίες σε άμυνα και αστοχία σε επίθεση. Οι περισσότεροι "φίλαθλοι" έπεσαν σαν τα κοράκια να τη φάνε.

 Να στάξουν δηλητήριο για την ήττα και τους παίχτες. Και πρώτοι ,πρώτοι οι δήθεν εθνικιστές αλλά και οι υποστηρικτές της συγκυβέρνησης. 

Από γνωστούς στο περιβάλλον μου αλλά και στο διαδίκτυο διάβασα απίστευτα σχόλια.

Από το να αποσυρθεί αυτή η ομάδα που είναι χειρότερη από όλες (χωρίς να έχουμε δει ούτε τις μισές), μέχρι να επιστρέψουμε το ευρωπαϊκό του 2004 που πήραμε "άδικα" ! 

Οι χειροκροτητές του Σαμαρά και του Βενιζέλου που καθημερινά τρώνε σφαλιάρες από τους πολιτικούς που ψηφίζουν, με περίσσιο θράσος κάνουν εύκολη κριτική με ύβρεις.

Οι οπαδοί του Χίτλερ επίσης κατηγορούν τον ξένο προπονητή ή τους παίκτες που δεν ανταποκρίνονται στο πρότυπο του υπερΈλληνα ποδοσφαιριστή που έχουν στο αυγοκέφαλο τους.


Θα σταθώ σε αυτούς περισσότερο  και όχι στους αριστερούς που χλευάζουν την εθνική μας ομάδα, γιατί είναι οι ίδιοι που αν κερδίζαμε σήμερα, θα έψελναν ύμνους για την ομάδα του Σάντος. Τουλάχιστον οι "αριστεροί" που δεν αγαπάνε την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχουν πάγιες θέσεις.

Αντίθετα οι αγνοί φίλαθλοι της Εθνικής, πέρα πολιτικής τοποθέτησης, γνωρίζουν τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της ομάδας αυτής και δε στέκονται σε ένα μόνο αποτέλεσμα. Στεναχωρηθήκαμε με το αποτέλεσμα, αλλά ως εκεί.

Η Εθνική μας ομάδα δεν είναι πέρα κριτικής βέβαια, ούτε απαγορεύονται τα πειράγματα για άσχημα αποτελέσματα. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Και αυτές οι υπερβολές , είτε σε περιπτώσεις νίκης είτε ήττας δείχνουν έλλειψης παιδείας το λιγότερο. Τουλάχιστον ξεσκεπάζονται οι πραγματικοί ανθέλληνες, που είναι οι ίδιοι που παριστάνουν τους πατριώτες, που στηρίζουν την Ε.Ε. το ΝΑΤΟ και κάθε επέμβαση της Τρόικας στην Ελλάδα. 

Είναι γνωστές οι σαθρές υποδομές του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η εγκατάλειψη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και η βρωμιά από τις παράγκες των επαγγελματικών ΠΑΕ.

Αλλά σε αυτή την χώρα ζούμε και αυτή τη χώρα θέλουμε να αλλάξουμε ολοκληρωτικά με μια σοσιαλιστική επανάσταση. Αλλά την ίδια ώρα που οι κομμουνιστές αντάρτες της Κολομβίας έστειλαν τις ευχές τους για καλή τύχη στην εθνική ομάδα της χώρας τους έτσι και εμείς (όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο) δεν μπορούμε παρά να υποστηρίζουμε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα εύκολα και τα δύσκολα.

Καλή συνέχεια Ελλάδα, και όπως λέει το σύνθημα, Ελλάς ολέ ,ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ !

Red Star



Δεν υπάρχουν σχόλια: