Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δημοσκόπηση KK4ever για το Δήμο Αθηναίων.Το 70 % των επισκεπτών μας επιλέγει το Νίκο Σοφιανό.Στη δεύτερη θέση ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 8 %.Ακολουθούν Κασιδιάρης και Κωνσταντίνου με 7 %.Γράφει ο Red Star.

Δημοσκόπηση KK4ever για το Δήμο Αθηναίων
 
 
Σε ένα Πανελλαδικό δείγμα 683 ατόμων, οι επισκέπτες-τριες του μπλογκ μας επιλέγουν το Νίκο Σοφιανό με ποσοστό 70 % και 479 ψήφους.
 
Το ποσοστό του Νίκου Σοφιανού δεν αποτελεί πρόθεση ψήφου, ούτε καν αφορά τους δημότες της πρωτεύουσας, αλλά αποδεικνύει την υψηλή δημοτικότητα του.Μάλιστα την ίδια ώρα συνεχίζεται μια ακόμα έρευνα του kk4ever για τις Ευρωεκλογές που ξεκίνησε πιο αργά και σε σύνολο 300 ψήφων το Κ.Κ.Ε επιλέγεται από το 62 %.


Επομένως θα έλεγα πως ο Νίκος Σοφιανός παίρνει ένα εξαιρετικό ποσοστό από τους αναγνώστες μας.
 
Στη δεύτερη θέση με 8 % και 52 ψήφους βρίσκουμε τον υποψήφιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που είναι αλήθεια ότι περίμενα να τα πάει λίγο καλύτερα.
 
Πάντως στην αντίστοιχη έρευνα για την ψήφο στις ευρωεκλογές ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α παίρνει 7 % προς το παρόν.
Ακολουθούν με 7 % ο νεο-ναζί Ηλίας Κασιδιάρης και ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. με 48 και 45 ψήφους αντίστοιχα.
 
Το 7 % είναι ένα ποσοστό που έχουμε βρει και σε παλιότερες έρευνες του μπλογκ μας για την Χρυσή Αυγή και δεν μας κάνει εντύπωση.Στην έρευνα των ευρωεκλογών η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει επίσης 7 %.Το ποσοστό του Πέτρου Κωνσταντίνου είναι χαμηλότερο από το 12 % της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α για τις ευρωεκλογές (το δείγμα βέβαια ακόμα είναι χαμηλό οπότε ας περιμένουμε λίγο ακόμα).
 
Από κει και πέρα ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης με 9 μόνο ψήφους και 1,5 % περίπου δεν δείχνει να έχει καλή δημοτικότητα, ενώ ίδιο ποσοστό και ψήφους έχει ο Βασίλης Καπερνάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
 
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος της Ν.Δ με 5 ψήφους ίσα ίσα πιάνει το 1 % ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν προτιμήθηκε από κανέναν ψηφοφόρο του γκάλοπ μας ! Δύο υποψήφιοι που παραιτήθηκαν στη πορεία της έρευνας ,ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είχε 11 ψήφους και ο Γιώργος Αμυράς 5 ψήφους (ο δήθεν ανεξάρτητος υποψήφιος που προσδέθηκε στο άρμα του Άρη Σπηλιωτόπουλο!) Ένα 3 % -20 ψήφοι δήλωσε ότι θα απέχει ,θα ρίξει άκυρο, λευκό ή θα ψηφίσει άλλο υποψήφιο.Να υπενθυμίσω τέλος ότι όταν ξεκίνησε η έρευνα μας δεν είχε δηλώσει ότι θα είναι  υποψήφια με τους Οικολόγους Πράσινους ,Ιωάννα Κοντούλη οπότε δεν υπήρχε στη λίστα μας.

Αυτό το γκάλοπ κλείνει πια αφού είχαμε ένα καλό δείγμα με 683 άτομα.
 
Θα ακολουθήσουν και άλλα γκάλοπ από το μπλογκ μας, για Περιφέρειες και Δήμους, αφού πλέον οι εκλογές πλησιάζουν και κεντρίζουν το ενδιαφέρον περισσότερου κόσμου και μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για τις δημοτικότητες κυρίως ορισμένων υποψηφίων.
 
Υ.Γ. : Πέρα από τα διαδικτυακά γκάλοπ, υπάρχουν έρευνες εταιριών δημοσκοπήσεων για την Αθήνα και την Αττική που διαστρεβλώνουν την πολιτική πραγματικότητα.Σε κάποια επόμενη ανάρτηση θα ασχοληθώ με αυτά τα μαγειρέματα...
 
 
Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: