Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του K.K.E για την απόφαση του Υπ. Δικαιοσύνης της Ουκρανίας να ζητήσει την απαγόρευση του ΚΚ Ουκρανίας

 
Το ΚΚΕ καταγγέλλει την προσχεδιασμένη απόφαση του Ουκρανού Υπουργού Δικαιοσύνης να ζητήσει την απαγόρευση της δράσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, με το πρόσχημα της «αντισυνταγματικής δράσης».
 
Η ενέργεια αυτή αποκαλύπτει τις πραγματικές διαθέσεις των πολιτικών δυνάμεων, που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της Ουκρανίας, με τη στήριξη της ΕΕ και των ΗΠΑ, που επιδιώκουν να επιβάλλουν στη χώρα «σιγή νεκροταφείου», την ώρα που συνεχίζουν τις δολοφονικές επιδρομές τους στην Ανατολική Ουκρανία.

 
Οι ιδεολογικοί απόγονοι του Χίτλερ και του φασίστα συνεργάτη τους στην Ουκρανία, του Μπαντέρα, επιδιώκουν την απαγόρευση του ΚΚ Ουκρανίας, συνολικότερα της κομμουνιστικής ιδεολογίας, στοχεύοντας στην επιτάχυνση των πολεμικών εκκαθαριστικών αιματηρών επιχειρήσεων στην Ανατολική Ουκρανία, αλλά και στην εφαρμογή των αντιλαϊκών - αντεργατικών μέτρων, που έχουν συναποφασιστεί από την αντιδραστική κυβέρνηση και το ιμπεριαλιστικό «επιτελείο» ΔΝΤ - ΗΠΑ - ΕΕ.
 
Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας πρέπει να εκφράσουν την αντίθεσή τους με την αντικομμουνιστική μεθόδευση στην Ουκρανία.
 
Κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές!
 
Ο αντικομμουνισμός δεν θα περάσει!
 
Πηγή: Κ.Κ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: