Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Επιτέλους ξεβρωμίζει ο τόπος από τους ναζί ! Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Με ομόφωνη γνώμη των εφετών ανακριτριών και του εισαγγελέα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κρίθηκε προφυλακιστέος.
Η συμπληρωματική του απολογία, στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής διήρκεσε  μιάμιση ώρα και ολοκληρώθηκε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι.  Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία την οποία χαρακτήρισε αστεία και έκανε λόγο για πολιτική δίωξη. Εν συνεχεία οι δικαστές αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Αυτή την ώρα έξω από το Εφετείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας έχουν συγκεντρωθεί  οπαδοί της οργάνωσης, οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα εναντίον των δικαστικών λειτουργών: αλήτες, ρουφιάνοι, παραδικαστικοί». Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, προσερχόμενος στο Εφετείο, φοβούμενος ενδεχόμενη προφυλάκισή του είπε στους δημοσιογράφους ότι θα προβεί σε δήλωση «τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα μπορώ μετά».
Σημειώνεται ότι ο χρυσαυγίτης βουλευτής αιφνιδιαστικά το πρωί άλλαξε δικηγόρο, καθώς προσήλθε με συνήγορο τον Ν. Αντωνιάδη, εκ των δικηγόρων του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ μέχρι τώρα την υπεράσπισή του είχε ο δικηγόρος Π. Σαράκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασιδιάρης απολογήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο για τη βασική κατηγορία της δικογραφίας που αφορά το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.
Πηγή : www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: