Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ : Με τακτικές «αυριανισμού» προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να εγκλωβίσει στη λογική του «μικρότερου κακού».

 Με οδηγό τις πιο «ένδοξες» μέρες του «αυριανισμού» και την τακτική που επιδιώκει να εγκλωβίσει το λαό στη λογική του δήθεν «μικρότερου κακού», η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αγ. Αναργύρων - Καματερού ισχυρίζεται σε ανακοίνωσή της ότι το κάλεσμα του ΚΚΕ στο λαό της περιοχής να καταδικάσει και τους δύο υποψήφιους στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, «έδωσε» το δήμο στην παράταξη του Ν. Σαράντη.Σε ανακοίνωσή της, η ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ καταγγέλλει αυτή την πρακτική και καλεί το λαό της περιοχής να βγάλει και από αυτό το παράδειγμα συμπεράσματα για το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «πάει πολύ να εγκαλούν το ΚΚΕ οι μόνιμοι συνεργάτες του ΠΑΣΟΚ στα σωματεία και στην τοπική διοίκηση. Αυτοί που στο δήμο μας υιοθέτησαν τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ, πολλοί εκ των οποίων στελέχη των δημοτικών αρχών που στήριξε το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Πάει πολύ να επιτίθενται στο ΚΚΕ αυτοί που έχουν πάρει θέση απέναντι από το λαό και καλλιεργούν αυταπάτες για «φιλολαϊκή» Ευρωπαϊκή Ένωση και «ανθρώπινο» καπιταλισμό. Αυτοί που λένε ότι δεν αμφισβητείται η θέση της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και προωθούν τη νέα κοινωνική συμφωνία με το ΣΕΒ, δηλαδή την ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων».

«Το ΚΚΕ» τονίζει, «δεν κάνει παζάρια και υπόγειες συμφωνίες. Δε λέει άλλα το Σάββατο και άλλα την Κυριακή. Δεν υποκρίνεται για να γίνει αρεστό. Για αυτό αποτελεί εγγύηση για τον εργάτη, τον άνεργο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον νέο. Για αυτό είναι δεδομένο ότι θα είναι η πιο μαχητική αντιπολίτευση και στο νέο δημοτικό συμβούλιο απέναντι στην αντιλαϊκή διοίκηση Σαράντη και σε όλους τους εκφραστές του ευρωμονόδρομου.

Καλούμε το λαό των Αγίων Αναργύρων - Καματερού να βγάλει συμπεράσματα, και από το γεγονός αυτό, για το ρόλο και τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Να πιστέψει στη δύναμη του, να συστρατευτεί με το ΚΚΕ».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: