Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Λαέ ντροπή σου ! Οι νεοναζί ψηφίζουν μαζικά και στέλνουν στην 3η θέση την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.Την ίδια στιγμή " δήθεν αριστεροί - κομμουνιστές" απέχουν από την κάλπη ! Του Red Star.

Και ενώ μένουν 2 ώρες από το κλείσιμο της ευρωκάλπης και χωρίς να λογαριάζουμε τις φήμες που διαρρέουν από τα αναξιόπιστα έξιτ πολς , δεν μπορώ να κρύψω από τους αναγνώστες και αναγνώστριες μας το διασταυρωμένο στοιχείο ότι μια σημαντική μερίδα Ελλήνων πολιτών, στέλνουν στην τρίτη θέση και πιθανόν με 3 ευρωβουλευτές , την Χρυσή Αυγή. 


Το μέγεθος του ποσοστού της Χρυσής Αυγής αν θα είναι 9 % ή 12 % δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.Μπορούμε να ανεβάσουμε το ποσοστό της δημοκρατικής ψήφου στο Κ.Κ.Ε ως μόνο αντίβαρο στην επέλαση των ναζί.
Την ίδια στιγμή, αριστεροί πολιτικοί απέχουν από τις εκλογές και προπαγανδίζουν την αποχή ή το λευκό-άκυρο.Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στην γνωστή εδώ και χρόνια αποχή του ΚΚΕ μ-λ από τις ευρωεκλογές, αλλά και για άλλους "απογοητευμένους" πρώην ψηφοφόρους του ΚΚΕ που προτιμούν το καναπέ από την κάλπη.
Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος που φέρνει πιο κοντά το ΚΚΕ στην εκλογή δεύτερου ευρωβουλευτή και πιο κοντά στα ποσοστά των ευρωεκλογών του 2009.

Ας μη τολμήσουν την επαύριο των ευρωεκλογών , αυτοί που απείχαν να μιλήσουν για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής , όταν εγκατέλειψαν μια εκλογική μάχη και χάρισαν τις εντυπώσεις στους νεοναζί που με άλλο αέρα από τη Δευτέρα θα προετοιμαστούν για τις βουλευτικές εκλογές που θα έρθουν σύντομα.

Όσο υπάρχει χρόνος να πείσουμε έστω και έναν ψηφοφόρο που απέχει, να πάει στην κάλπη και να την κοκκινήσει. Όσοι δεν κάνουν το καθήκον τους ας μην κλαίνε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την άνοδο των φασιστών, γιατί οι ίδιοι είναι που δεν ψήφισαν το μόνο αντίβαρο τους, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. 

                                                                Red Star

3 σχόλια:

ΑΛΕΠΟΥ είπε...

Red Star.

Είμαι ΚΚΕ(μ-λ). Γνωρίζω ότι είσαι σοβαρός άνθρωπος και θα απαντήσεις πολιτικά. Γνωρίζω επίσης ότι κάποιοι σύντροφοι σου θα με βρίσουν με το γνωστό ύφος. Δεν πειράζει.

1)
Για το γεγονός ότι κάποιος κόσμος του ΚΚΕ δεν το ψήφισε, και γενικά για το ποσοστό του ΚΚΕ, δεν ευθύνεται κάποιος άλλος εκτός από την ηγεσία του.
Δεν μπορείτε να καταργήσετε την διαλεκτική και να λέτε ντροπή στο λαό -όταν λες ότι είσαι πρωτοπόρο κομμάτι του λαού, όταν λες ότι είσαι κόμμα της εργατικής τάξης, πρέπει να κάνεις αυτοκριτική. Δεν πετάς την μπάλα στην κερκίδα.

2)
Φυσικά και θα τολμήσουμε να μιλήσουμε. Και θα μιλήσουμε μέσα στο λαϊκό κίνημα. Η θέση μας είναι κρυστάλλινη και κόκκινη. Δεν συμμετείχαμε στις εκλογές της ΕΕ.
Είμαστε μια μικρή οργάνωση η οποία όμως ήτανε μέσα σε όλους τους αγώνες του λαού.
Είμαστε μια οργάνωση με σοβαρότητα και καθαρότητα. Και είμαστε από τους τελευταίους που δεν δικαιούμαστε να μιλάμε.

3)
Αν νομίζεις ότι η απονομιμοποίηση των ναζί θα έρθει από τις κάλπες, τι να σου πω. Η απονομιμοποίηση των ναζί θα έρθει μέσα από την ανασυγκρότηση του εργατικού, λαϊκού κινήματος. Μέσα από το ανέβασμα της λαϊκής οργάνωσης. Με το να ανακτήσουν οι κομμουνιστικές ιδέες τον σεβασμό μέσα στο λαό.
Και τότε θα έρθει και το εκλογικό ξεφούσκωμα τους.

Δυστυχώς, το σχόλιο σου και η λογική που αντιμετωπίζεις την ΧΑ είναι κατ' εμέ εκλογικίστικο.

Red Star είπε...

Η στάση του ΚΚΕ μ-λ για τις ευρωεκλογές είναι σταθερή και σεβαστή.Και προφανώς η δυναμική του ΚΚΕ μ-λ και οι εκλογικές του επιδόσεις ,χωρίς να το υποτιμώ, δεν ήταν βασικός παράγοντας που θα άλλαζε σημαντικά το αποτέλεσμα.

Δεν αντιλέγω ότι ήταν εκλογικιστικο το σχόλιο μου.Η μεγάλη αποχή στη Γαλλία πχ έδωσε μια μεγάλη νικη στη Λεπέν, ο πατέρας της οποίας είπεότι ο ιός Εμπολα θα ήταν κατάλληλος για τους μετανάστες. Και η απάντηση των Γάλλων κομμουνιστων κάθε απόχρωσης ποια ήταν ; Αντι να διαμαρτυρηθούν και στη κάλπη, που καλώς ή κακώς έχει ένα αντίκτυπο στη Γαλλική κοινωνία, απείχαν δίνοντας τεράστιο ποσοστό στους φασίστες.

Ας πουμε ότι και στην Ελλάδα δεν υπήρχε αυτό το σεχταριστικό ,σταλινικό ΚΚΕ που το κατηγορούν πολλοί , αυτό το ΚΚΕ του 6% έστω, με τους αγώνες του ΠΑME κατά του ρατσισμού, η Χρυσή Αυγή θα είχε μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Αυτοι λοιπόν που τελικά έδωσαν και τή μάχη της κάλπης με το ΚΚΕ ή άλλα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής.αριστεράς έδωσαν ένα ποσοστό που λειτουργεί ως ψυχολογικό αντιβαρο στη ναζιστική επέλαση.

Υπήρξαν και άλλοι ,που όπως προκύπτει από τις έρευνες που χάρισαν τή ψήφο τους ρίχνοντας λευκό και άκυρο αναζητώντας προφανώς το ιδανικό και αλάνθαστο Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ντροπή λοιπόν σε αυτούς που χαρίζουν συμβολικές και ψυχολογικές νίκες στον αντιπαλο που ο κόκκινος στρατός είχε συντρίψει και εξαλείψει πριν 70 χρόνια.Και μιλάω για όσους ειχαν βρεθει κοντά στους αγώνες του ΚΚΕ και ΠΑME τα τελευταια 2 έτη και επέλεξαν την αποχή το λευκό και το άκυρο στην ευρωκαλπη για τριτευοντα ζητήματα.


Τέλος ξαναλέω για το ΚΚΕ μλ δεν έγραψα ότι δεν είναι σοβαρή οργάνωση.Αλλά ας συνεκτιμήσει ότι η ΧΑ χρησιμοποιεί την εκλογική της επιρροή ως μέσο προπαγάνδας για την υπεροχή της απέναντι στους κομμουνιστές.

Και να σήμερα με φυλακισμένους βουλευτές έγινε τριτο κομμα με ποσοστό που ευτυχώς δεν έγινε διψήφιο.

Red Star είπε...

Για το τριτο σχόλιο σου συμφωνώ, αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι η σύγκρουση με τους ναζιστες περιλαμβάνει και την αποτροπή από την αναρρίχηση τους σην εξουσια μέσω αστικών εκλογικών αναμετρήσεων.