Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αλέκα Παπαρήγα: Ο λαός να βγάλει συμπεράσματα για όλους αυτούς που τον εξαπατούν, τον εκβιάζουν, τον εκφοβίζουν .


Αλέκα Παπαρήγα


Κάλεσμα στο λαό να βγάλει συμπεράσματα και για τη ΝΔ που τον εξαπατά, εκβιάζοντας και εκφοβίζοντας και για τον ΣΥΡΙΖΑ που τον εξαπατά με αυταπάτες, κρύβοντας την πραγματικότητα, απηύθυνε η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στη συζήτηση στη Βουλή για το αντιλαϊκό νομοσχέδιο.


Το ΚΚΕ τόνισε, παλεύει ώστε να ανασταλούν αντιλαϊκά μέτρα, ωστόσο υπογράμμισε ότι ο αγώνας αυτός, θα πρέπει να πάει μέχρι τέλους. Όχι μόνο για την ανατροπή της κυβέρνησης, που πρέπει να είναι μόνιμος στόχος, αλλά για την αλλαγή τάξης στην εξουσία.

Σχολίασε πως η βασική αντιπαράθεση μέσα στη Βουλή δεν είναι πια «μνημονιακές - αντιμνημονιακές» δυνάμεις, αλλά γύρω από το ποια συνταγή βγάζει το κεφάλαιο και την καπιταλιστική οικονομία από την κρίση τους.

Στο ερώτημα ποιος θα κάνει τις επενδύσεις, πρόσθεσε, η κυβέρνηση λέει απολύτως ιδιώτες και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα επιλέξει τις υγιείς επιχειρήσεις που εφαρμόζουν το νόμο, την ώρα όμως που οι νόμοι είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα των καπιταλιστών.

Απευθυνόμενη προς το ΣΥΡΙΖΑ, τον κάλεσε να απαντήσει, αν αναστέλλονται οι κανόνες της αγοράς, με πολιτικές αποφάσεις.

Σε ότι έχει να κάνει με τη συζήτηση για τη συνταγμάτικότητα ή μη του νομοσχεδίου, τόνισε πως «στο μόνο που υπάρχει σαφήνεια στο Σύνταγμα, είναι πως απαγορεύει να πάρει ο λαός στα χέρια του την υπόθεση της εξουσίας», κάλεσε παράλληλα το λαό να φτιάξει το δικό του Σύνταγμα δεν θα έχει καμία σχέση, με αυτό που υπερασπίζονται τα κόμματα στη Βουλή.

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: