Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΚΚΕ: Σχόλιο για τις χθεσινές δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μ. Ασημακοπούλου.

 Σχόλιο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μ. Ασημακοπούλου.


Αναλυτικά το σχόλιο:

«Η ΝΔ με τη στάση της και τη χτεσινή ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου του κόμματος συνεχίζει τη βρώμικη τακτική της ενοχοποίησης της πάλης ενάντια στην ΕΕ και το καπιταλιστικό σύστημα.


Γνωρίζει πολύ καλά η ΝΔ ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που στηρίζουν την υποψηφιότητα Τσίπρα για πρόεδρο της Κομισιόν, έχουν σαφή θέση υπέρ της ΕΕ.

Δημιουργεί λοιπόν, ερωτηματικά η στάση αυτή της ΝΔ που επιλέγει να αναδεικνύει το ζήτημα της υποψηφιότητας Τσίπρα στη νέα αυτή αποπροσανατολιστική δικομματική - διπολική αντιπαράθεση που στήνεται στα πλαίσια αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού.

Σε τελευταία ανάλυση, η συνεχιζόμενη αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος από τους δύο είναι πιο ένθερμος υποστηρικτής της ΕΕ δεν ενδιαφέρει στο ελάχιστο τον ελληνικό λαό που υποφέρει και στενάζει, όπως και δεν τον απασχολεί ποιος θα είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν, δηλαδή ποιος θα υπηρετεί καλύτερα την ΕΕ των μονοπωλίων και των πολύμορφων επεμβάσεων κατά των λαών και των κινημάτων τους». 

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: