Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Μαζική και δυναμική η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα !


ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ, ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ



Μαζική και δυναμική η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των αγωνιστικών δυνάμεων στο Σύνταγμα, στέλνοντας μήνυμα ότι αυτή η απεργιακή μάχη, που δόθηκε δυναμικά, ακούραστα και παλικαρίσια από τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους αγρότες, τους νέους, τις γυναίκες σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολή και σχολείο, πρέπει να αξιοποιηθεί ως αφετηρία νέων δυναμικών, μαζικών και μαχητικών αγώνων ενάντια στη σημερινή επιθετικότητα. Δόθηκε περήφανη απάντηση στα μονοπώλια, που συντρίβουν τη ζωή τους.
Έδωσαν απάντηση στις κυβερνητικές απόπειρες να χτυπηθούν τα διαχρονικά μηνύματα της 1ης Μάη στη συνείδηση της εργατικής τάξης, που θα δηλώνει: «Η 1η Μάη δεν είναι αργία, είναι απεργία». Είναι η κόκκινη μέρα της εργατιάς, είναι η ματωμένη μέρα των εργατών του Σικάγο και των εργατών όλου του κόσμου.

Στο Σύνταγμα κατέληξαν με συνθήματα και αγωνιστικό παλμό οι προσυγκεντρώσεις εργατικών και συνταξιουχικών σωματείων, συλλόγων επαγγελματοβιοτεχνών, σπουδαστικών συλλόγων, συλλόγων γυναικών, Λαϊκών Επιτροπών και Επιτροπών Ανέργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: