Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Παλλαϊκή αλληλεγγύη στην αγωνιζόμενη Χαλκιδική!
Η τρομοκρατία και η συκοφαντία θα ηττηθούν

Ανακοίνωση τύπου
Με κάθε κόστος θα γίνουν οι επενδύσεις του θανάτου στις Σκουριές της Χαλκιδικής και στην Θράκη δήλωσε ο πρωθυπουργός της τρικομματικής κυβέρνησης. Στα απλά ελληνικά η πρωτοφανής αυτή δήλωση σημαίνει πως οι Καναδοί χρυσοθήρες και οι έλληνες μεγαλοεργολάβοι συνεταίροι τους έχουν την άδεια από την ελληνική κυβέρνηση να καταστρέψουν την φύση, την ζωή, την τοπική οικονομία και την ασφάλεια των κατοίκων στην Χαλκιδική για να λεηλατήσουν τον ορυκτό πλούτο της. Το ίδιο μπορούν να κάνουν στην Θράκη και όπου αλλού τους οδηγήσει ο πυρετός του χρυσού και του κέρδους. Και επειδή ο λαός της Χαλκιδικής αρνείται να σκύψει το κεφάλι και να δεχθεί αδιαμαρτύρητα το εργοστάσιο του θανάτου, έχει εξαπολυθεί ένα συντονισμένο κύμα αστυνομικής τρομοκρατίας μαζί με την συκοφαντία που παράγουν καθημερινά τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων.
Τις τελευταίες ημέρες η ευρύτερη περιοχή γύρω από την Ιερισσό έχει γίνει κατεχόμενη ζώνη από την αστυνομία που εκφοβίζει, αυθαιρετεί, συλλαμβάνει πολίτες και παραβιάζει στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα. Στήνονται σκευωρίες και κατηγορούνται αγωνιστές του μαζικού κινήματος σαν ηθικοί αυτουργοί σε τρομοκρατικές πράξεις!! Όλα αυτά για να καμφθεί το φρόνημα των κατοίκων που αντιστέκονται αγωνιστικά και μαζικά και στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν θέλουν την καταστροφή του τόπου τους.
Ο λαός της Χαλκιδικής δεν είναι μόνος του! Το κίνημα αλληλεγγύης που εξαπλώνεται πρέπει να δυναμώσει σε κάθε γωνιά της χώρας. Ο αγώνας που δίνει η Χαλκιδική για την ζωή και την αξιοπρέπεια είναι αγώνας όλων μας
Μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Μεγάλη Παναγιά την Κυριακή 24 του Φλεβάρη 2013
Γραφείο Τύπου
22 Φλεβάρη 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: