Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Οι ηλίθιοι και οι πανηλίθιοι του Ελληνικού Διαδικτύου.Με αφορμή την ληστεία στο σπίτι της Λιάνας Κανέλλη.Ένα επίκαιρο σχόλιο του Red Star.

Επίκαιρο σχόλιο του Red Star



Η εμπάθεια σημαντικής μερίδας του πληθυσμού προς  το Κ.Κ.Ε είναι πασίγνωστη σε όλους.Ανθρωπάκια χωρίς ζωή, φασίστες-νεοναζί, νεοφιλελεύθεροι, αριστεριστές, πασόκοι, νεοδημοκράτες, αναρχικοί, νοικοκυρές σε απόγνωση και διάφοροι άλλοι τύποι με το που εμφανίζεται ένα νέο για το Κ.Κ.Ε στο διαδίκτυο τρέχουν να ρίξουν λάσπη, να βρίσουν και να χλευάσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.Πόσο μάλιστα όταν  η είδηση αφορά  την πιο δημοφιλή βουλευτίνα-πολιτικό της χώρας αυτή την στιγμή, την Λιάνα Κανέλλη.

Όλους αυτούς τους τύπους τους ενώνει ο αντικομμουνισμός, και ο φόβος ότι δεν θα αργήσει η μέρα που ο Ελληνικός λαός θα ξυπνήσει και θα δει μόνο με το Κ.Κ.Ε θα καταφέρει να δει άσπρη μέρα.


Ας δούμε όμως μερικά σχόλια για την εισβολή αγνώστων και την ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε σε γνωστά κίτρινα sites της αστικής τάξης όπως αυτό του Πρώτου Θέματος.

gg | 27/01/2013 22:20
Οταν γινονται ληστειες εις βαρος αλλων δε βγαζει καν ανακοινωση το κκε(καπιταλιστικο κομμα ελλαδος) με κομμουνιστικο φερετζε...Δε πα να γινονται και δολοφονιες και ληστειες μαζι.ΔΕ νοιαζονται...Οταν τους ληστευουν,ειναι χτυπημα του ιμπεριαλισμου στη.....λαικη ταξη.Α ρε εργατοπατερες,ποτε θα ξυπνησει ο λαος....ΟΛΑ εδω πληρωνονται ....


JCvD | 27/01/2013 22:02
"Το ΚΚΕ καλεί τις αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση".... Τι κάνει το ΚΚΕ για όμοιες υποθέσεις που αφορούν τον Λαό, τους Εργάτες, τους Συνταξιούχους??? Αλλά ξέχασα... οι αριστεροί ήταν πάντα δεξιότεροι της άκρας δεξιάς. Εξω από το .....σπίτι μας και όπου θέλει ας είναι. Υποκριτές!

Voreios | 27/01/2013 18:46
Έλα ρε, θα ήταν τίποτα αλλοδαποί "πρόσφυγες" από αυτούς που αρέσκεται να προστατεύει το ΚΚΕ.  Ρε Λιάνα, έψαξες να δεις άμα λείπει η φιλιππινέζα σου σημερα?
GATE 13 | 27/01/2013 18:44
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 90 ΧΡΟΝΙΑ!

Προχωράμε στο ενημερωτικό πόρταλ του Νίκου Ευαγγελάτου Newsit.gr, ναι αυτό που βάζει στην ενότητα τελευταίες ειδήσεις τις προσφορές για πάνες βρακάκια..


  • Tolis Vrn ·  Top Commenter
    καμια πρωην γκομενα θα ηταν και πηγε να παρει τα πραγματα της....

    • Thanasis Zaniotis ·  Top Commenter · Works at Τράπεζα Πειραιώς
      ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ.....ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΙΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ MERCEDES ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΤΟ HILTON.



    Υπάρχουν και χειρότερα σχόλια σε άλλες ιστοσελίδες, αλλά μια ιδέα πήραμε όλοι μας.

    Κομπλεξικοί πολίτες-ψηφοφόροι ,που τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από μικρή ηλικία .Αυτά τους έμαθαν , αυτά λένε...


    Red Star

    2 σχόλια:

    Unknown είπε...

    Όταν έρθει η ώρα θα τους τα θυμίσω οπωσδήποτε !!!!

    Τζουινάτ Χρήστος είπε...

    Εκτός από τους γνωστούς εγκάθετους,φαίνεται πόσο καλά έχει δουλέψει η πλύση εγκεφάλου και η δήθεν παιδεία που παρέχουν στους λαούς.Παράλληλα όμως υπάρχει και μια άλλη πάστα ανθρώπων που μέλημα μας είναι η απο-αποβλάκωση τους.