Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αισχρή και προβοκατόρικη ανακοίνωση της Ν.Δ κατά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για την τέταρτη επέτειο από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.Οι ανακοινώσεις της Νεολαίας ΣΥΝ.Σχόλιο του Red Star.


Με αφορμή την ανακοίνωση τις Νεολαίας ΣΥΝ για την επέτειο από τα 4 χρόνια της δολοφονίας του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομικούς, η Ν.Δ. έβγαλε μια ανακοίνωση που αποδεικνύει ότι ο φασισμός και ο καιροσκοπισμός δεν εδρεύει μόνο στην Χρυσή Αυγή.

Προσπαθώντας το κόμμα της Ν.Δ. να εκμεταλλευτεί την αντίθεση της πλειοψηφίας του λαού στους βανδαλισμούς που προκαλούν οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι κατά καιρούς προσπαθεί να τους αποδώσει στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ.
Επίσης προσπαθεί να συνδέσει την προβοκατόρικη και ανεξιχνίαστη δολοφονική επίθεση στην Marfin με μέλη και οπαδούς του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος στην Ελλάδα.

Η Ν.Δ που φιλοξενεί τον ακροδεξιό Μάκη Βορίδη, πρώην πρόεδρο της νεολαίας ΕΠΕΝ  (πρόεδρος της οποίας ήταν και ο Χρυσαυγίτης ηγέτης Μιχαλολιάκος),τον ακροδεξιό φιλοβασιλικό Άδωνι Γεωργιάδη καθώς και άλλα ακροδεξιά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. και της Εθνικιστικής φιλοΜεταξικής οργάνωσης Ελληνικό Μέτωπο που μετακόμισαν από το ΛΑ.Ο.Σ μαζί με τον Μάκη Βορίδη (Πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου πριν συνεργαστεί με το ΛΑ.Ο.Σ.), τολμά να μιλά για δοσίλογους κουκουλοφόρους της κατοχής !
Ο νέος δικομματισμός οδηγεί τη Ν.Δ. σε μονοπάτια διχασμού της Ελληνικής κοινωνίας μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.Το γεγονός ότι στις δημοσκοπήσεις προηγείται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ωθεί τη Ν.Δ. να  ρίχνει λάδι στην φωτιά, μία μέρα πριν τις εκδηλώσεις μνήμης για την άδικη δολοφονία του Αλέξη.
Είναι αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από την οικονομική κατάντια που μας οδήγησε η καπιταλιστική κρίση. Μια καπιταλιστική κρίση για την οποία βέβαια λύσεις δεν δίνει ούτε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α/ΕΚΜ που ακολουθεί τα χνάρια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.Σημασία έχει πως η Ν.Δ. κάνει τα πάντα για τα ψηφαλάκια.
Είναι ψηφοθηρία της Ν.Δ για να ψαρέψει στα νερά της Χρυσής Αυγής. Για να ψαρέψει τους πιο συντηρητικούς ψηφόρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Τα ψηφαλάκια τη νοιάζουν και όχι οι συνέπειες μιας τέτοιας προβοκατόρικης ενέργειας. Αν κυλίσει αίμα αύριο ο Σαμαράς αλλά και αυτοί που συγκυβερνούν μαζί του θα είναι υπεύθυνοι γι'αυτό.
Τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 έχουν κριθεί πολιτικά εδώ και καιρό. 
Είναι ύποπτη η ανακοίνωση της Ν.Δ. που την παραθέτω ολόκληρη  πιο κάτω.
Ιδίως αν δούμε να δρουν πάλι παρακρατικοί κουκουλοφόροι, ανάμεσα στους γνωστούς μπάχαλους-χουλιγκάνους που ξεσπούν κατά καιρούς με τις γνωστές μεθόδους τους.
Ο λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί  σε μια νέα πόλωση που επιχειρεί η Ν.Δ. για να συσπειρώσει τους ακροδεξιούς οπαδούς της που μετακινήθηκαν στην Χρυσή Αυγή.
Παρακάτω η ανακοίνωση της Ν.Δ.
  Red Star
ΝΔ:"η 5η φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ..."
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.
Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.
Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει». 
Πηγή :enikos.gr

Απάντηση της Νεολαίας Συνασπισμού στην εμφυλιοπολεμική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Η 5η φάλαγγα των μνημονίων και των τραπεζών, με εμπροσθοφυλακή την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ξεσκεπάζεται. Αυτοί που οδηγούν την κοινωνία στην φτώχεια, την εξαθλίωση και τις αυτοκτονίες, αυτοί που καταδικάζουν τη νέα γενιά στην ανεργία, την επισφάλεια και την μετανάστευση, είναι οι ίδιοι που προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τους κοινωνικούς αγώνες και να τρομοκρατήσουν όποιον νέο άνθρωπο αντιστέκεται και παλεύει για την αξιοπρέπεια του.
Οι βουλευτές της "κοινής συνισταμένης" του μνημονίου, ως νοσταλγοί του εμφυλιοπολεμικού κλίματος, τολμάνε να αποκαλούν δοσίλογους τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ την ίδια ώρα κλείνουν το μάτι στο φασισμό και τη Χρυσή Αυγή.
Να είναι σίγουροι οι κουκουλοφόροι του μνημονίου, ότι οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν πρόκειται να επιτρέψουν στις ακραίες πολιτικές τους να διαλύσουν την κοινωνία. Δε θα υποχωρήσουμε απέναντι στο φόβο, την τρομοκρατία και την καταστολή.
Νιώθουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και γίνονται γραφικοί και θρασείς την ώρα της κατάρρευσης τους. Μας κλέβουν το μέλλον, ήρθε η ώρα να τους κάνουμε παρελθόν.
ΥΓ. Θα περιμέναμε από το κόμμα που βρισκόταν στην κυβέρνηση στις 6/12/08, όταν δολοφονήθηκε ο Αλ. Γρηγοροπουλος περισσότερη σύνεση και αυτοσυγκράτηση. 
Το γραφείο τύπου
6/12/2012

Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού για τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου και την εξέγερση του Δεκέμβρη

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ
Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται αύριο, από τη μέρα που ο δεκαπεντάχρονος μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού της ΕΛ.ΑΣ.
Το ξέσπασμα της κοινωνίας με πρωταγωνιστή τη μαθητιώσα νεολαία, ήταν η οργισμένη απάντηση μιας ολόκληρης γενιάς στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βίας. Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή.
Σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο.
Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα.
Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις 11.00 και 17.00 στην Αθήνα στα Προπύλαια, και στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.
Να τους κάνουμε παρελθόν!
To γραφείο τύπου


1 σχόλιο:

makiskef είπε...

Έκδηλος ο πανικός των κυβερνώντων να σπρώξει περισσότερα κατασταλτικά μέτρα ενάντια στους αγώνες του λαού.
Έχουν επίγνωση του τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον στη χώρα με την πολιτική εξυπηρέτησης των κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων που πιστά ακολουθούν.
Στο καζάνι έχει αρχίσει το βράσιμο ...και όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται όταν μαζευτεί ατμός...
Εσκεμμένη κίνηση για δημιουργία πόλωσης και δικομματικού διχασμού και παράλληλα αποπροσανατολισμού των λαϊκών μαζών.
Πονηρή και ακάθαρτη η θεωρία των άκρων που επικαλείται έμμεσα και συγκαλειμενα .
Με δυο λόγια να μην το κουράζουμε το θέμα παιγνίδι φτιαγμένο για πόλωση και μάντρωμα του λαού σε πολιτικές φτιαγμένες στην ίδια κατσαρόλα απο τον ίδιο μάγειρα ...
Και ο μάγειρας δεν τον ενδιαφέρει αν αυτος που θα το φάει λέγεται Ν.Δ ή ΣΥ.ΡΙΖ.Α αρκεί να το φάει και να το σερβίρει στο λαό ...
Ανατροπές κομμάτων της αστικής τάξης μόνο ο ταξικός αγώνας καταφέρνει!!!
Και ο λαός πρέπει να είναι δυνατός γιατί σκληραίνει η ταξική αναμέτρηση !!!!
Μάκης