Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

K.K.E : Ξεπέρασαν τις 20.000 οι υπογραφές για την κατάργηση των μνημονίων !


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


Ξεπέρασαν τις 20.000 οι υπογραφές στην ηλεκτρονική σελίδα συλλογής υπογραφών km.kke.gr για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, ενώ εκατοντάδες είναι τα σωματεία καθώς και οι μαζικοί φορείς του λαού και της νεολαίας που στηρίζουν την πρόταση νόμου του ΚΚΕ και απαιτούν να συζητηθεί στη Βουλή.

Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και ρυθμό και αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα νέο βάρβαρο και εξοντωτικό μνημόνιο.

Πηγή : www.kke.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ η προσπάθεια για συλλογή υπογραφών εντείνεται, κάποιοι άλλοι αναπτύσσουν επιχειρήματα της …πεντάρας για να την υπονομεύσουν!
Γνωστός (αλλά σε λίγους…) δημοσιογράφος ανακαλύπτει ότι οι 20.000 άνθρωποι που υπογράφουν τη στήριξη της πρότασης νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων είναι πολύ λίγοι και πως αυτό δείχνει μη συμμετοχή ακόμα και αυτών που στηρίζουν ΚΚΕ! Και γι’ αυτό το γυρίζει στο τσάμικο, λέγοντας, καλές οι υπογραφές, αλλά «καλύτεροι» οι «ενωτικοί αγώνες»!!! Προφανώς με τον ΣΥΡΙΖΑ και την (13η συνιστώσα του) ΑΝΤΑΡΣΥΑ…
Γι’ αυτόν, το να αποφασίσεις να στηρίξεις την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών και των δανειακών συμβάσεων και μάλιστα με την υπογραφή σου να φιγουράρει στο διαδίκτυο, δημόσια δηλαδή, είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου και αυτοί που το τολμούν είναι …τρίχες!!
Προφανώς ο κύριος είναι με το μνημόνιο και το τσάκισμα των λαίκών στρωμάτων, γι’ αυτό και έχει καημό με το ΚΚΕ και σε κάθε πόνημά του «ανακαλύπτει» και μια νέα εσωκομματική ίντριγκα ή μια φτιαχτή αφορμή για να χτυπήσει το ΚΚΕ. Σε τέτοια επιχειρήματα της πεντάρας που έχουν στόχο το να στηρίξουν την αντιλαϊκή πολιτική και να αποπροσανατολίζουν αξίζει μόνο φτύσιμο.

Red Star είπε...

@Athina S.

Προφανώς κάποιοι δεν έχουν να μας δείξουν κάποια προηγούμενη παρόμοια πετυχημένοι προσπάθεια συλλογής 20.000 υπογραφών (και ακόμα έχουμε χρόνο μπροστά μας).

Προφανώς κάποιοι αδυνατούν να εξηγήσουν πως το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ των 277 χιλιάδων ψήφων και του 4,5 % συγκεντρώνουν περισσότερο κόσμο από αυτούς σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Είναι αυτοί που με 1.655.000 ψηφοφόρους δεν μπορούν να μαζέψουν ούτε το 3 % από αυτούς για μια συγκέντρωση της προκοπής...