Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΛΑΔΟΥ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ !


Κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις αυριανές εκλογές απευθύνουν νυν και πρώην συνδικαλιστές από τον κλάδο των αερομεταφορών με έγγραφο κάλεσμά τους προς τους συναδέλφους τους. Σε αυτό μεταξύ άλλων σημειώνουν:

«Εμείς που υπογράφουμε αυτό το κάλεσμα απευθυνόμαστε σε όλους εσάς και ζητάμε με την ψήφο σας στο ΚΚΕ να βοηθήσετε να πάμε ένα βήμα μπροστά για όλους μας. Με δυνατό ΚΚΕ να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές των εξελίξεων».
Πιο κάτω τονίζουν ότι «οι εργαζόμενοι δεν έχουμε τίποτα θετικό να περιμένουμε από κεντροδεξιούς ή κεντροαριστερούς διαχειριστές του συστήματος.
Θα καλούμαστε συνεχώς να επιλέγουμε ποιες ανάγκες μας θα θυσιάσουμε, ώστε να διασφαλιστεί η κερδοφορία των μονοπωλιακών επιχειρήσεων» και σε άλλο σημείο δηλώνουν πως «το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που είπε την αλήθεια στο λαό, που με συνέπεια, σταθερότητα και αποφασιστικότητα στάθηκε δίπλα στους αγώνες του κλάδου μας και συνολικά των εργαζόμενων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, που η ζωή δικαίωσε και επαλήθευσε τις εκτιμήσεις του. Μόνο το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα λαϊκής συσπείρωσης και πάλης για τα προβλήματα σήμερα που γεννά η πολιτική των μονοπωλίων και παλεύει ενάντια στις κυβερνήσεις που την υλοποιούν, όποιο χρώμα κι αν έχουν».
Το κείμενο υπογράφουν οι εξής συνδικαλιστές:
Αγαπητός Αντώνης, Αδάμ Γιάννης, Αθανασόπουλος Βασίλης, Βαθιώτης Βασίλης, Βασταρδής Ανδρέας, Δανέζης Βαγγέλης, Εφραιμίδης Σταύρος, Καμπουρογιάννης Λάκης, Καπράλος Τάσος, Καραγιάννης Χριστόφορος, Καραδάκης Γιάννης, Μαργαρίτης Δημήτρης, Μπονάνος Λουΐζος, Παρασκευάς Νίκος, Παπαϊωάννου Βάλια, Σταμέλος Δημήτρης, Τσαρδάκη Νατάσα, Τσαρούχα Ανδριάννα, Τσιακίλος Κώστας, Τσίμος Αντώνης, Τζίμου Μαρία, Τρατράς Κλεάνθης, Τσίκλος Αρης, Ψωμάς Ξενοφώντας.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: