Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ.Κ.Ε : Η «ΕΚΘΕΣΗ» ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ



Μόνο οι 4 ιππότες της Αποκάλυψης, οι 7 πληγές του Φαραώ και η συντέλεια του κόσμου δεν περιέχονται στην χονδροειδή εσχατολογική «έκθεση» της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, που ασμένως διακινούν τα ΜΜΕ τους, για πόσα φοβερά θα μας συμβούν αν φύγουμε από το γερμανικό ευρώ τους με προφανή στόχο την τρομοκράτηση του απείθαρχου ελληνικού λαού. Η «έκθεση» ανακοινώθηκε αφού η εν λόγω Τράπεζα, μαζί με 3 άλλες μοιράστηκαν 18 δις ευρώ εγγυήσεις, που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός χωρίς να γίνει ιδιοκτήτης τους, όπως επιτάσσουν τα μνημόνιά τους.
Γερμανοί, τραπεζίτες και τα ΜΜΕ τους αγωνιούν, μετά το καταδικαστικό γι’ αυτούς εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαϊου, γι’ αυτό έχουν επιδοθεί σε ένα όργιο εκβιασμών και τρομοκρατίας προκειμένου να αποδεχθούμε τη διάλυση της κοινωνίας και της χώρας μέσα στο ευρώ και στα μνημόνια τους, που οδηγούν ολοταχώς στη χρεοκοπία. Ανάλογοι τρομοκρατικοί εκβιασμοί , χωρίς όμως αποτέλεσμα , είχαν ασκηθεί και για το σχέδιο Ανάν.
Στην Ε.Ε. και στο ευρώ η Ελλάδα έχει καταδικαστεί να μην παράγει και να δανείζεται στο διηνεκές. Ο ελληνικός λαός καταδικάζεται στην ανεργία και στη φτώχεια χωρίς ελπιδοφόρο μέλλον, όταν αυτός ο εσμός προσβάλλει καθημερινα την νοημοσύνη του και την αξιοπρέπειά του.
Η απελευθέρωση από την Ε.Ε. και το ευρώ της αποτελεί όρο επιβίωσης και προόδου, επειδή μόνο έτσι μπορεί ν’αναπτυχθεί η ελληνική παραγωγή, να μειωθεί η ανεργία και να επανέλθει η ελπίδα. Να γίνει η Ελλάδα ανεξάρτητη και όχι όπως το σημερινό κατεχόμενο προτεκτοράτο των Φούχτελ-Ράιχενμπαχ, με μια κυβέρνηση στη δική του υπηρεσία κι όχι στην υπηρεσία ξένων κέντρων.
Ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα δώσει και πάλι την απάντησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: