Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σώπα, καλά είμαστε!

Σχόλιο από την Προλεταριακή Σημαία που κυκλοφορεί αύριο και αφορά τον αποκλεισμό του συνδυασμού της συνεργασίας των ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ από τη ραδιοτηλεοπτική παρουσίαση και τη στάση των ...μεγάλων της αριστεράς που κατά τα άλλα είναι λαλίστατοι όταν οι περιορισμοί και οι αποκλεισμοί αφορούν αυτούς, απαιτώντας μάλιστα και την αλληλεγγύη μας και την οποία την έχουν και θα την έχουν έτσι κι αλλιώς όποτε χρειάζεται!
"Και καλά, ο Γιαννίτσης τη δουλειά του έκανε όταν υπερασπιζόταν τους όρους της εκλογικής νομοθεσίας για τη συμμετοχή ενός εκλογικού συνδυασμού στη διακομματική επιτροπή εκλογών. Όρους εντελώς αυθαίρετους, που έχουν ως στόχο την επέκταση του αποκλεισμού και της φίμωσης κάθε αριστερής αγωνιστικής πολιτικής δύναμης.
Οι εκπρόσωποι, όμως, της Αριστεράς σε αυτήν τη διαδικασία τι ακριβώς είχαν στα μυαλά τους

όταν ο Γιαννίτσης απαιτούσε την αποχώρηση του εκπροσώπου της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ από την αίθουσα ή όταν άκουγαν τη δήλωση-καταγγελία του για τον ουσιαστικό αποκλεισμό της συνεργασίας και άλλων εξωκοινοβουλευτικών συνδυασμών από τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις; Πώς να ερμηνεύσει κανείς την απόλυτη σιωπή του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ή το προσχηματικό «φιλανθρωπικό» ψέλλισμα του εκπροσώπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Πόσο άνετα μπορεί να αισθάνεται ένας αριστερός άνθρωπος (και μάλιστα πολιτικός εκπρόσωπος κόμματος ή οργάνωσης) όταν στη βάση γελοίων προσχημάτων αποκλείονται αριστερές φωνές, ενώ νομιμοποιούνται οι φασίστες της Χρυσής Αυγής; Και πόση πολιτική τυφλότητα μπορεί να προκαλέσει η «εκθαμβωτική γοητεία» της συμμετοχής στα... μεγάλα σαλόνια;" 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: