Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Επαναστάσεις στα τυφλά με την ευλογία των τυράννων

Πριν από λίγο καιρό, αγρότες από τα βόρια, έμειναν έκπληκτοι στο τηλεοπτικό γυαλί, καθώς είχαν ακούσει το «αίσχος» του ΚΚΕ, και για πολλούς καθόλου σώφρον όταν καλούσε τους πολίτες να μη σταθούν μόνο στα λεγόμενα "κινήματα της πατάτας" ….
φυσικά φιλέ μου αγρότη εγώ σε δικαιολογώ, γιατί καμία φορά ακόμα κ εγώ, από το πολύ τους « μπίρι μπίρι» «πείθομαι» για ελάχιστα δευτερόλεπτα από τα λεγόμενα της καλλονής ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗΣ κ πιστεύω μερικές φορές πως έχει ακόμα κ δίκιο…. Φυσικά όταν το κεφάλι και το μυαλό μου πάρει λίγο αέρα κ φύγει από μέσα του η κατάπτωση και η « μαστούρα» από την ραδιενέργεια, τότε καταλαβαίνω πως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. πατώ ελλάδα (που λέμε) ξανά …

Πέσατε πάνω στον οποιοδήποτε είπε η πρόσθεσε κάτι, όπου ακόμα κ πολιτικά είναι εντελώς διαφορετικό με εσάς, να τον βγάλετε αντεπαναστάτη κ να κάνετε λόγο γι κομματικά συμφέροντα. Τα κόμματα φυσικά όπου βρέθηκαν στην πλατεία από την πρώτη μέρα κ απαρνήθηκαν την ιδεολογία τους κ την πολιτική τους « γραμμή» έγιναν κ σημαία για να χτυπήσετε κ τους υπόλοιπους ….

Κόμματα τα οποία ξαφνικά εμφανίστηκαν με τον επαναστατικό τους μανδύα κ άρχισαν ξαφνικά πληθώρα επαναστατικών πράξεων …. Μουντζώνουν έξω από την βουλή, βοηθούν να διακινηθεί ποιο εύκολα η φτηνή πατάτα και το φτηνό ρύζι …. Και όταν πέσει καμιά απεργία, πάνε πρώτη πρώτη να αγανακτήσουν με την ταλαιπωρία που προκαλούν οι απεργοί …

Αυτή η αγανάκτηση δεν ξεκίνησε με τους κρητικούς αγρότες …. Πρωτοπορία έχουν οι « έμποροι» όπου βλέπουν τα κατάστημα τους να μαραζώνουν, με τις πορείες που κάνουν οι διάφοροι κακοί συνδικαλιστές…. Και όχι ο κόσμος όπου κατεβαίνει να φωνάξει για την αγανάκτηση του … Εμ βλέπεις οι αγανακτισμένοι πάνε και μια από τα mcdonalds για πιπί τους …..

Οι κρητικοί αγρότες αν κ έρχονται δεύτεροι στην κατάταξη έχουν πλέον οργανωθεί καλύτερα, προς τον κινώ εχθρό τους, που ακούει στο επάγγελμα ναυτεργάτες. Βρήκαν κ αυτοί μετά την αγανάκτηση τους προς το ΠΑΣΟΚ κ την ΝΔ, ανταπόκριση στην αγκαλιά της κύριας Ντόρας Μπακογιάννης κ της κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννης … ( γνωστό κ ως « Το νέο "Μαύρο Μέτωπο": Όλγα Κεφαλογιάννη - Ντόρα Μπακογιάννη - Κρητικοί "αγρότες".» ) τώρα και αυτοί ξέχασαν πως πριν λίγο καιρό, στο λιμάνι του Πειραιά, μάζεψαν το χημικό της ζωής τους κ ολίγων από ξύλο από τα ΜΑΤ της ΝΔ, κ πως οι εχθροί ναυτεργάτες όπως ο όλη η εργατική τάξη τάχτηκαν υπέρ τους κ υπέρ των αιτημάτων τους ….

το συμπέρασμα όλων το παραπάνω είναι ένα κ αδιαμφισβήτητο…. Όσο κ αν μας βαρούν και μας κάνουν φτωχότερους, η αντίδραση μας θα πρέπει να είναι εντώς τον νομικών κ κοινωνικών πλαισίων του καπιταλισμού … Αναμένουμε λοιπόν όλοι, να δούμε αυτοί οι κριτικοί αγρότες πως θα πράξουν απέναντι στους απεργούς ναυτεργάτες κ τα συνδικαλιστικά μέτωπα όπου τάζονται υπέρ της απεργίας….

Δεν υπάρχουν σχόλια: