Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!


Εργάτες, εργαζόμενοι
• Ο λαός μας εδώ και καιρό βιώνει στο πετσί του τις συνέπειες της επίθεσης του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου ενάντια στα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά του δικαιώματα.
Μια επίθεση χωρίς τέλος, που απαλλοτριώνει το ίδιο το δικαίωμά του στη ζωή, που υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών του.
• Οι συμφωνίες που υπογράφει η ελληνική κεφαλαιοκρατική αστική τάξη με ευρωπαίους και αμερικάνους ιμπεριαλιστές είναι αυτές με τις οποίες προσφέρει αντιπαροχή το λαό και τη χώρα και με αντάλλαγμα τη δική της επιβίωση και το μερτικό της στην εκμετάλλευση των εργαζόμενων και την καταλήστευση της χώρας.
• Οι εκλογές που προγραμματίζονται έχουν σαν στόχο να ξαναστήσουν στα πόδια του ένα πολιτικό προσωπικό που έχει χρεοκοπήσει στις συνειδήσεις του λαού, ώστε να μπορέσει να προωθήσει τα αντιλαϊκά σχέδια της ξένης και ντόπιας πλουτοκρατίας.
• Είναι φανερό ότι μπαίνουμε σε μια ζοφερή περίοδο όπου τα προβλήματα του λαού θα γίνονται όλο και περισσότερα, μεγαλύτερα και οξύτερα. Μια περίοδο η οποία, με βάση τις γενικότερες αρνητικές εξελίξεις, μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες απειλές για τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.
Ας μην υπάρχουν αυταπάτες!

• Η φτώχεια, η ανεργία, η εξαθλίωση όπου βυθίζονται οι λαϊκές μάζες δεν πρόκειται να αντιμετωπιστούν με τις «αναπτυξιακές» κενολογίες που άρχισαν να πλασάρουν οι δυνάμεις του συστήματος.
• Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός και η χώρα δεν μπορούν να απαντηθούν από τις δυνάμεις μιας υποτιθέμενης Αριστεράς που αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της, που επιμένει να ψάχνει «λύσεις» στο πλαίσιο του συστήματος και με τους όρους που αυτό θέτει.
• Οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί που έχει κιόλας αρχίσει να τις «ψάχνει» ο λαός και η νεολαία: στους δρόμους και τις πλατείες των αγώνων. Εκεί που εδώ και καιρό έχει αρχίσει να εκδηλώνει όλο και πιο μαζικά, αποφασιστικά, μαχητικά την οργή και τις διαθέσεις του.
Και είναι μόνο σ’ αυτές τις «παρελάσεις» που μπορεί ν’ ανταμώνεται με τις ιερές σκιές του Καραϊσκάκη, του Μάρκου Μπότσαρη, του Ανδρούτσου, του Κολοκοτρώνη.
Είναι σ’ αυτούς τους δρόμους που συγκροτεί τη δύναμή του. Με επιμονή, σταθερότητα και αποφασιστικότητα. Χωρίς ψευδαισθήσεις. Με επίγνωση των δυσκολιών, αλλά και με ακλόνητη την πεποίθηση πως θα ’ναι ο λαός που θα έχει τον τελικό λόγο!

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: