Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.


Την απόφασή του να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, γνωστοποίησε ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ. Χρήστος Κατσούρας. Νωρίτερα, την πρόθεσή του να καταψηφίσει την κυβέρνηση είχε εκφράσει και ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη.
"Μιντιακό δημιούργημα" είναι σύμφωνα με τον Χρ. Κατσούρα η κυβέρνηση συνεργασίας"Μιντιακό δημιούργημα" είναι σύμφωνα με τον Χρ. Κατσούρα η κυβέρνηση συνεργασίας
"Χάσαμε την ευκαιρία να δώσουμε πολιτική λύση [...] Σκοντάψαμε σε εγωισμούς [...] υποκύψαμε σε αφόρητες πιέσεις μιντιακής δημοκρατίας", δήλωσε από το βήμα του Κοινοβουλίου.
Μίλησε για μια κυβέρνηση που προέκυψε από έναν "περίεργο συνασπισμό" και για διασυρμό των θεσμών, ο οποίος αποτελεί κακό οιωνό για όσα θα ακολουθήσουν και ξεκαθάρισε: "Ως πολιτικός δεν μπορώ να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση".

Είχε προηγηθεί η ομιλία του Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν προτίθεται να συμπλεύσει "χέρι-χέρι με όσους εμποδίζουν και ναρκοθετούν τη σύνθεση της ελληνικής κοινωνίας με την ακροδεξιά ρητορική τους"

Πηγή:www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: