Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πολιορκούν στο Λασίθι τον λυτρωτή της Ελλάδας και Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γ.Α.Παπανδρέου.

( Ο τίτλος του άρθρου γράφτηκε από τον Red Star και το ρεπορτάζ είναι από το www.newpost.gr)

Στον 'Αγιο Νικόλαο Λασιθίου βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου όπου συναντήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο με τηΣοσιαλιστική Διεθνή, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα των χωρών του Αραβικού κόσμου. 

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η αστυνομική παρουσία εξώ από το ξενοδοχείο «Daios Cove», όπου έγινε η συνάντηση ενώ 3 διμοιρίες των ΜΑΤ έφτασαν από την Αθήνα  στο Λασίθι για μεγαλύτερη ενίσχυση των αστυνομικών μέτρων. Τον αστυνομικό κλοιό προσπάθησαν να σπάσουν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, οι οποίοι συγκρούονται έντονα αυτή την ώρα με την αστυνομία.
Διαμαρτύρονται έντονα για την «σκληρή» κυβερνητική πολιτική, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να τους εμποδίσουν να εισβάλλουν μέσα στο ξενοδοχείο.Μάλιστα η ομάδα των διαδηλωτών απέκλεισε την είσοδο και δεν άφηνε κανένα επίσημο να περάσει! Οι μόνοι που πρόλαβαν να μπουν είναι ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης, ο κ.Καρούντζος, ο δήμαρχος Μινώα κ.Καλογεράκης, ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου κ.Παπαδάκης....Βουλευτές όπως η κ.Σκραφνάκη ή και δήμαρχοι όπως οι κ.Μαρινάκης, Κουράκης δεν μπόρεσαν να περάσουν και ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν πίσω!Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες των διαμαρτυρόμενων για χρήση χημικών και ξυλοκόπημα πολιτών από τους αστυνομικούς, κάτι που η αστυνομία διαψεύδει κατηγορηματικά.  

Πηγή:www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: