Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Μια από τις πρώτες μας αναρτήσεις πριν σχεδόν 2 χρόνια.Λίγο μετά τη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις εκλογές πασοκικές εφημερίδες κατηγορούν το Κ.Κ.Ε για...δεκανίκι της Ν.Δ ! ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

Ο λαός μπορεί να ξεχνά(25 % στηρίζει ακόμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ), εμείς όμως όχι.
Το άθλιο Πασοκικό κράτος, παρακράτος, μαζί με τους πληρωμένους κομματικούς δημοσιογραφίσκους του ΠΑ.ΣΟ.Κ θα λογοδοτήσουν.
Πριν 2 χρόνια έγραφα ,ούτε μια ώρα ανοχή στους ψευτοσοσιαλιστές. Μου είπαν κάποιοι (από το ΠΑ.ΣΟ.Κ) ότι βιάζομαι να κρίνω τον Γιωργάκη.Με είπαν γραφικό που κάνω αντιπολίτευση από την πρώτη στιγμή.Μερικοί από αυτούς ακόμα δικαιολογούν το ΠΑ.ΣΟ.Κ για τα όσα κάνει.Τους επιστρέφω τον χαρακτηρισμό γραφικό συμπληρώνοντας ακόμη μερικούς.Είναι τραγικοί, ηλίθιοι και επικίνδυνοι για την πατρίδα.
Ας θυμηθούμε την ανάρτηση αυτή.

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009



Πασοκικές αθλιότητες εις βάρος του Κ.Κ.Ε


Το ΠΑ.ΣΟ.Κ του 44%, φοβάται ακόμη το Κ.Κ.Ε του 7,5%; Kαι όμως ναι ! Την στιγμή που ο Κ.Καραμανλής, παρέδωσε αμαχητί την εξουσία στον Γεώργιο Παπανδρέου, την στιγμή που Η Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ , ακολουθούν την ίδια πολιτική που τους επιβάλλει η Ε.Ε, την ίδια στιγμή οι άθλιοι πράσινοι ψευτοσοσιαλιστές συκοφάντες κατηγορούν το Κ.Κ.Ε για ... συνεργασία με την Δεξιά.Φοβούνται γιατί το Κ.Κ.Ε δεν έδωσε και καλά έκανε ούτε μια ώρα ανοχής στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.Ο αγώνας για να αποκαλυφτεί το πραγματικό προσωπείο της κυβέρνησης Παπανδρέου, έχει ήδη ξεκινήσει.Και είναι στα χέρια του λαού να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και το ΠΑ.ΣΟ.Κ και την Δεξιά.


Red Star.
(Το παρακάτω άρθρο είναι από τον Ριζοσπάστη της 22ας Οκτωβρίου 2009)


Στα χέρια της εφημερίδας «Νίκη» πέρασε χτες η σκυτάλη της στοχευμένης αντιΚΚΕ προπαγάνδας, που απ' τις εκλογές κι έπειτα ανακυκλώνεται στον αστικό - έντυπο και ηλεκτρονικό - Τύπο. Η εφημερίδα κυκλοφόρησε χτες με το εξής πρωτοσέλιδο θέμα: «"Τύμπανα πολέμου" στο Μαξίμου για το ΚΚΕ - Υποκινούν κοινωνική έκρηξη - Ποιες σκληρές εισηγήσεις δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου για να ακυρωθεί πολιτικά ο Περισσός - Ποιοι μιλούν για δούρειο ίππο της ΝΔ και τι εννοούν με τη φράση "αριστερός ψάλτης της δεξιάς" - Γιατί το ΚΚΕ επιδιώκει ανοικτή ρήξη με το καλημέρα της νέας διακυβέρνησης - Ποιο μήνυμα έστειλε ο στενός συνεργάτης της Αλέκας Παπαρήγα, Θανάσης Παφίλης».


Την πρωτοσέλιδη αθλιότητα συμπλήρωνε φωτογραφία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ να ανταλλάσσει χειραψία με τον πρώην πρωθυπουργό σε εκδήλωση για το Πάσχα σε στρατόπεδο του Λεκανοπεδίου, προκειμένου να δημιουργεί συνειρμούς αλήθειας η σάπια ΠΑΣΟΚική αθλιότητα περί «αριστερού ψάλτη της ΝΔ». Το ολοσέλιδο «ρεπορτάζ» στο εσωτερικό της εφημερίδας (σελ. 5) απηχεί τη γνωστή, επεξεργασμένη και ενιαία γραμμή, βάσει της οποίας μετεκλογικά γίνεται προσπάθεια, όπως άλλωστε και προεκλογικά, να δημιουργηθεί ψυχολογία στους λαϊκούς ανθρώπους και να περάσει η αντίληψη του «πας μη ΠΑΣΟΚ βάρβαρος» ή, πιο σωστά, όποιος κάνει κριτική στην αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ή είναι αντίθετος μ' αυτήν την πολιτική, που λιβανίζουν ο ΣΕΒ, ο ΣΕΛΠΕ, το ΕΒΕΑ, οι τραπεζίτες, ταυτίζεται ή συγκλίνει με τη ΝΔ.
Τα ίδια πάνω - κάτω «ρεπορτάζ» έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα σε αρκετές άλλες εφημερίδες.
Το δημοσίευμα, μιάς ακόμη εφημερίδας της «παράγκας», στόχο έχει να διαστρεβλώσει και να συκοφαντήσει τη στρατηγική του ΚΚΕ, εμφανίζοντάς την σαν «αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση», «μηδενισμό» και «απόλυτη άρνηση». Αντιγράφοντας από το σκονάκι της πιο άθλιας προπαγάνδας, εφευρίσκει και ανύπαρκτα «εσωτερικά προβλήματα στο ΚΚΕ». Στο πλαίσιο αυτό ανακινείται και η αισχρή προπαγάνδα περί «αριστερού ψάλτη της ΝΔ».
Και όχι μόνο αυτό. Υποβάλλεται στην κυβέρνηση γραμμή και τρόπος χτυπήματος του ΚΚΕ και του κινήματος. Τέτοιο είναι το επικίνδυνο περιεχόμενο του ρεπορτάζ, προκειμένου να στηρίξει τον πρωτοσέλιδο τίτλο της «υποκινούν κοινωνική έκρηξη». Κάνουν λόγο για «πρόκληση» λέγοντας ότι «το ΚΚΕ έχει πάρει θέσεις ...μάχης». Φαίνεται πως παριστάνουν να μην καταλαβαίνουν για να κάνουν πιο πειστική την «από το πουθενά αποκάλυψή τους». Εκτός και αν είναι ανιστόρητοι. Γιατί το ΚΚΕ, 91 χρόνια τώρα, είναι σε θέση μάχης για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού, 91 χρόνια τώρα έχει την ίδια γραμμή, που λέει ότι η εργατική τάξη και ο λαός, η πλειοψηφία τους, με το δικό τους ενιαίο μέτωπο, δεν μπορούν να υποτάσσονται και να χειραγωγούνται από τα κόμματα της πλουτοκρατίας σαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά να χειραφετηθούν και να παλέψουν, για τη δική τους κοινωνία, τη λαϊκή εξουσία και οικονομία. Μόνο με αγώνα σ' αυτή τη ρότα μπορούν να έχουν κατακτήσεις στον καπιταλισμό, μόνο έτσι οι ίδιοι θα καθορίσουν τις τύχες τους. Και το ΚΚΕ θα κάνει τα πάντα για να ανοίξει αυτός ο δρόμος, όποιο κόμμα και να 'ναι στην κυβέρνηση.
Ανησυχούν και φοβούνται γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να δώσουν τίποτα στο λαό που να βελτιώνει τη θέση του και επιτίθενται βρώμικα. Γι' αυτό ζητάνε να αλλάξουμε στρατηγική. Να αποδεχθούμε την ιδέα ότι το σύστημα είναι βέβαια άδικο, βάρβαρο, αλλά μπορεί να διορθωθεί, να εξανθρωπιστεί. Σ' αυτή τη ρότα προτρέπουν και απειλούν! Να μη δρούμε για ανάπτυξη της ταξικής πάλης, για ρήξεις και ανατροπές, αλλά να βάλουμε πλάτη στο ΠΑΣΟΚ.
Ο λαός έχει πικρή πείρα. Οσες φορές το σύστημα ετοίμαζε νέο κύμα αντεργατικών και αντιδημοκρατικών νόμων, τότε εξαπέλυε τόνους ψεμάτων και λάσπης, τρομοκρατικούς νόμους και διώξεις σε βάρος του ΚΚΕ. Εδώ εντάσσεται και η συγκεκριμένη φυλλάδα. Καταλαβαίνουμε τον πόνο τους αλλά θα τους το ξαναπούμε άλλη μια φορά. Το ΚΚΕ δεν καταλαβαίνει από απειλές, δεν είναι και δε θα γίνει του χεριού τους. Το έχει αποδείξει η ιστορία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: