Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο Αριστερό Ρεύμα :Όλοι στη διαδήλωση στη ΔΕΘ, Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, 5.00 μ.μ. Καμάρα-Θεσσαλονίκη.




syg1.gifΌλοι στη διαδήλωση στη ΔΕΘ, Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, 5.00 μ.μ. Καμάρα-Θεσσαλονίκη
Μέτωπο εργασίας – παιδείας – δημοκρατίας.
Η ελπίδα στη συνάντηση του μαχόμενου φοιτητικού και εργατικού κινήματος.
Ξαναπιάνουμε παντού το νήμα με τις πανεργατικές απεργίες και τις εργατικές αντιστάσεις της περασμένης περιόδου. Οι καταλήψεις και οι απεργίες στις σχολές και στα σχολεία, οι νέες συγκεντρώσεις στις πλατείες ξεκινώντας από τις 3 Σεπτέμβρη, η πανελλαδική κινητοποίηση στη ΔΕΘ είναι μόνο η αρχή για ένα φθινόπωρο μάχης ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και της Τρόικας.
Η ελπίδα βρίσκεται στη διαμόρφωση ενός Μετώπου Εργασίας – Παιδείας – Δημοκρατίας, για το «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» της εποχής μας, σε μια δυναμική συνάντηση του μαχόμενου εργατικού κινήματος, του φοιτητικού και εκπαιδευτικού κινήματος, των πλατειών και των λαϊκών συνελεύσεων, του κόσμου της ανεργίας και των αυτοαπασχολούμενων που κτυπιούνται για την ανατροπή της «χούντας» κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, για τη ρήξη με τους νόμους και την πολιτική του συστήματος συνολικά.
 Σε αυτό το δρόμο, οι δυνάμεις του κινήματος οργανώνουν νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη στις 12.00 μ στα Προπύλαια. Πρωτοβάθμια σωματεία και εργατικές συλλογικότητες καλούν σε ταξική συγκέντρωση στην Καμάρα, Θεσσαλονίκη, στις 10 Σεπτέμβρη, την ημέρα εγκαινίων της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό της λιτότητας και της καταστολής.
Όπως τονίζει σε προκήρυξή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ: "Mε τα επιτελεία της κυρίαρχης τάξης σε κρίση και τους εργαζόμενους και τη νεολαία να ξαναπιάνουν το νήμα των πρόσφατων εκρηκτικών τους κινητοποιήσεων, ο φετινός Σεπτέμβρης προμηνύεται θερμός και υπόσχεται να ξαναζωντανέψει μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές εξεγέρσεις της εργατικής τάξης και του λαού."

Δεν υπάρχουν σχόλια: