Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Θα αποδοθούν ευθύνες αλλά από την δικαιοσύνη δήλωσε ο πρόεδρος της Κύπρου.


Την απόφαση του για πλήρη διαλεύκανση και απόδοση των ευθυνών, αλλά μόνο μέσω της δικαιοσύνης εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.
Είναι απόφαση μας η πλήρης διαλεύκανση και η διερεύνηση για την απόδοση ευθυνών, προΰποθέσεις  για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς το σύστημα και τους θεσμούς της χώρας μας” δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για την υπόθεση τους τραγικού ατυχήματος στην ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί.

“Είναι υποχρέωση μας, αλλά αυτό θα γίνει με την  στήριξη των θεσμών από όλους μας, ώστε οι ευθύνες να αποδοθούν  μέσα από τους νόμους και την δικαιοσύνη. Δεν μπορεί κανείς να χρίζει εαυτόν δικαστή, ακροδεξιός ή μη, να οχλαγωγεί και  απειλεί να κάψει το προεδρικό μέγαρο” διαβεβαίωσε ο πρόεδρος Χριστόφιας, ζητώντας να πέσουν οι τόνοι ώστε να λειτουργήσουν καλύτερα οι θεσμοί.
Πηγή:www.enet.gr

2 σχόλια:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

οι λαοί θα ελευθερωθούν από τα δεσμά της άρχουσας τάξης μονό με ενόπλους αγώνες κ όχι αναίμακτα με δήθεν σοσιαλιστικές κυβέρνησης που στο προσκεφάλι τους έχουν για συμμάχους την ΕΕ κ το ΔΝΤ ….

Giannis Pit. είπε...

Ωωωχ κάτι δηλώσεις του ...Παπουτσή μας θυμίζει ο Χριστόφιας....μετά το ναυάγιο του "ΣΑΜΙΝΑ". Εντάξει αυταπάτες από μια Κυβέρνηση "ΑΚΕΛ" που χρόνια τώρα δίνει τις καλύτερες των προσφορών στον Ιμπεριαλισμό προσδοκίες δεν έχουμε.