Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μεγάλες ζημιές στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ σε Ηράκλειο και Χανιά.



Γης μαδιάμ έκαναν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πλήρωσαν ... τη μήνυ άγνωστων ατόμων που εισέβαλαν σήμερα το μεσημέρια και τα έκαναν γης μαδιάμ! Μάλιστα ευτυχώς που δεν προκλήθηκαν και βιαιοπραγίες καθώς μέσα στα γραφεία της Νομαρχιακής γινόταν εκείνη την ώρα συνεδρίαση!
Ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν μια ομάδα 50 περίπου άγνωστων ατόμων ανέβηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής και προσπάθησε να μπει μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον συντονιστή κ.Μιχ.Παπαδάκη προσπάθησαν να τους εμποδίσουν κι έμειναν πίσω από την πόρτα.
Άρχισαν οι φραστικές αντεγκλήσεις, ακούστηκαν συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ, των στελέχων κλπ αλλά το επεισόδιο φάνηκε να σταματά εκεί...
Την ώρα όμως που οι "εισβολείς" ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν διαπίστωσαν ότι ο διπλανός τοίχος ήταν γυψοσανίδα και ακολούθησε...το γκρέμισμα! Με το που έριξαν τον τοίχο μπηκαν στην μεγάλη άιθουσα έριξαν τις φωτογραφίες, τα γραφεία, έσπασαν τον υπολογιστή- δεν άφησαν τίποτα όρθιο!
Ευτυχώς πάντως παρά την ένταση που υπήρξε δεν ήρθαν στα χέρια με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Έμειναν για λίγο και μετά απόχώρησαν ,ενώ αστυνομία δεν υπήρχε!


... και στα Χανιά
Το "έλα να δεις" έγινε και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, όπου εισέβαλαν διαδηλωτές, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο Χανίων, το οποίο κατέλαβαν συνολικά.

Πηγή:www.cretalive.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: