Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Βγάζουν χρήματα πουλώντας φωτογραφίες νεκρών στα sites τους.Αίσχος Ευαγγελάτε και Newsit.gr.Σχόλιο του Red Star.


Η κίτρινη σελίδα διαδικτυακής ενημέρωσης www.newsit.gr, δεν είναι πρώτη φορά που εκμεταλλεύεται το αίμα , τον πόνο και την "τρομοκρατία" για να βγάλει χρήματα από τα "κλικ" στα διαφημιστικά της banner.
Σήμερα δημοσιεύει φωτογραφίες νεκρών από την επίθεση της CIA στο Πακιστάν.Νεκρών ανθρώπων βουτηγμένων στο αίμα.Ανθρώπων που δεν ξέρουμε την ιδιότητα τους.Που πιθανόν έχουν οικογένεια που πενθεί για αυτούς.Φίλους που βλέπουν τις φωτογραφίες του Reuters που αποτελεί την πηγή τους.Ανθρώπων ενόχων ή αθώων ,δεν έχει καμιά σημασία, που δεν πρόλαβαν να δικαστούν αλλά εκτελέστηκαν από απόσπασμα Αμερικάνων εκτελεστών που έστειλε ο Ομπάμα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο άνθρωπος που κουβαλούσε  εκτοξευτήρα ρουκετών στο δελτίο ειδήσεων για να κάνει αναπαράσταση τρομοκρατικής επίθεσης,ο άντρας της Τατιάνας Στεφανίδου που δεκάδες φορές εκμεταλλεύτηκε τον ανθρώπινο πόνο από την εκπομπή της για να βγάλει εκατομμύρια, δεν έχει όρια.Και δεν είναι ο μοναδικός.Τον φέρνω σαν παράδειγμα.

Απλά ντροπή.Ντροπή στο Reuters  και σε όσους αναπαράγουν τις φωτογραφίες μιας δολοφονικής τρομοκρατικής επίθεσης των Η.Π.Α., χωρίς καν να την καταδικάζουν.

Red Star


Δεν υπάρχουν σχόλια: