Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Άγνοια δηλώνει το Πεντάγωνο Μυστηριώδης εκτόξευση πυραύλου στην Καλιφόρνια



ΠΗΓΗ : www.in.gr -
Newsroom ΔΟΛ

Τα ίχνη του πυραύλου κατά την άνοδό του


Τα ίχνη του πυραύλου κατά την άνοδό του   (Φωτογραφία:  Associated Press )



Ασαφείς είναι οι πληροφορίες για την εκτόξευση ενός πυραύλου ανοιχτά της Καλιφόρνιας καθώς το Πεντάγωνο δεν μπορούσε εξαρχής να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για δραστηριότητα του αμερικανικού στρατού.
Το περιστατικό κατέγραψε ελικόπτερο τηλεοπτικού σταθμού το απόγευμα της Δευτέρας: στο βίντεο φαίνονται τα ίχνη από την εκτόξευση ενός πυραύλου προς τα δυτικά σε απόσταση 35 μιλίων από τις ακτές.
Δεν είναι σαφές αν η εκτόξευση έγινε από τη ξηρά ή κάποιο από τα νησιά της περιοχήw ή από τη θάλασσα, ενδεχομένως από υποβρύχιο.
Εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε ότι σύμφωνα με τις (πρώτες) ενδείξεις δεν προκύπτει εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων στην εκτόξευση αλλά διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για απειλή.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω :


5 σχόλια:

Red Star είπε...

Matrix ψάξε το θέμα μια και ασχολείσαι με συνωμοσίες made in USA!

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2010/11/epirus-gate.htmljet

Red Star είπε...

@ Tasos

Δεν μπορώ να ανοίξω το link.

Red Star είπε...

Φήμες λένε ότι γίνονται δοκιμές ύστερα από εντολή της Ελληνικής κυβέρνησης, για την ασφαλή διαφυγή των μελών της στο φεγγάρι, καθώς με τα ελικόπτερα όπως διαβεβαίωσαν τον Γιωργάκη οι Αμερικανοί δεν μπορούν να προσσεληνωθούν για να γλιτώσουν την οργή του ελληνικού λαού στον πλανήτη γη.Στη Σελήνη θα συνεχιστεί το πρόγραμμα λιτότητας σε όσους πιστούς οπαδούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ ακολουθήσουν τον αγαπημένο τους Πρωθυπουργό που εκτός από σπουδαίος Μαραθωμοδρόμος είναι και ικανός αστροναύτης.

Matrix1917 είπε...

Οι μπάσταρδοι από το Πεντάγωνο προσπαθούν να μας πείσουν ότι ήταν ίχνη από απλό αεροσκάφος.Το ερευνώ το θέμα.Είναι συγκάλυψη σημαντικού γεγονότος κατά 99,99 %