Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ψηφοδέλτιο νίκης-’ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ’


Ψηφοδέλτιο νίκης

Παρουσίασε προχθές στο θεατράκι της Χηλής η ‘’ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ’’.
Στο κατάμεστο από κόσμο θεατράκι ήταν όλοι. Εργαζόμενοι του Δήμου και της Καλαμαριάς, επαγγελματίες, επιστήμονες, νέοι και συνταξιούχοι, όλοι μαζί για να δώσουν τη μάχη για τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη.
Μίλησαν ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΘ και ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, Δαμιανός Παπαδόπουλος.
Ο Ζήσης Λυμπερίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στον ‘’ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ’’ και τις συνέπειες του στους εργαζόμενους, τους μικρούς επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τους νέους. Εξήγησε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μετατρέπεται μέσω του ‘’ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ’’ σε εργαλείο για το κεφάλαιο αφού οι μεγαλοεπιχειρηματίες θα διεισδύσουν σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δράσης τόσο σε επίπεδο Περιφερειών όσο και σε επίπεδο Δήμων.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς, Δαμιανός Παπαδόπουλος, μίλησε επίσης για τα δεινά που θα φέρει ο ‘’ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ’’ στη λαϊκή οικογένεια αλλά και για τους αγώνες της δημοτικής παράταξης ‘’ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για την ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ’’, εδώ και 16 χρόνια, τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στο λαό της Καλαμαριάς. Η κακή διαχείριση της σημερινής διοίκησης είπε, είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν χαρακτηρισμένοι χώροι για πράσινο, αθλητισμό και πολιτισμό. Η παραλία της Καλαμαριάς με την πλέον αξιόλογη αισθητική και τοπογραφία και μοναδικό πνεύμονα πρασίνου θα χαθεί στο βωμό των σχεδίων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να ξεπουλήσει τον πλούτο της χώρας μας επειδή η Διοίκηση του Δήμου δεν φρόντισε να θωρακίσει την παραλιακή ζώνη. Η σημερινή ‘’ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ’’, είπε, είναι η μόνη που πάλεψε για όλα αυτά και τα έκανε γνωστά στους Καλαμαριώτες, είναι η μόνη που στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου όταν κινδύνεψαν από απολύσεις, η μόνη που παλεύει για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας στο Δήμο, είναι η μόνη που θα παλέψει και θα βρίσκεται πρώτη στους αγώνες για Δήμο Καλαμαριάς στην υπηρεσία του Καλαμαριώτικου Λαού.

Στο ψηφοδέλτιο νίκης το 55% είναι γυναίκες ενώ 50% από τους υποψήφιους συμμετέχουν για πρώτη φορά. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι 45 έτη. Στη σύνθεση του οι εργατοϋπάλληλοι είναι 23,6%, οι αυτοαπασχολούμενοι – έμποροι – επαγγελματίες 23,6%, οι επιστήμονες 12,4%, οι εκπαιδευτικοί 16,4%, οι συνταξιούχοι 10,9%, οι γυναίκες που ασχολούνται με τα οικιακά 3,6% και οι φοιτητές 9,5%.


Δεν υπάρχουν σχόλια: