Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Λέει ψέμματα ! Τοποθέτηση των Νομαρχιακών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις δηλώσεις Σγουρού

Ο κ. Σγουρός συνεχίζει να επαναλαμβάνει ότι το «98% των αποφάσεων του Νομαρχιακού συμβουλίου ήταν ομόφωνες».
Λέει ψέματα. Οι νομαρχιακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν έχουν ψηφίσει καμία απόφαση. Αντιλαϊκές αποφάσεις έχουν ψηφίσει η παράταξή του μαζί με τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τον ΣΥΝ.
Προσπαθεί να θολώσει τα νερά, να ξεγελάσει τους εργαζόμενους, κρύβει ότι βρήκε απέναντί του τους νομαρχιακούς συμβούλους της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισε μαζί με τους συμμάχους του:
Όταν αποφάσιζε να ανοίξουν τα μαγαζιά την Κυριακή υπηρετώντας τις επιδιώξεις των μεγαλεμπόρων για κατάργηση της Κυριακής αργίας.

Όταν άφησε τα παιδιά των ΑΜΕΑ χωρίς μεταφορικά μέσα για το σχολείο τους, υλοποιώντας την κυβερνητική πολιτική που μετατρέπει την Παιδεία σε εμπόρευμα.
Όταν προσλαμβάνει εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας διευκολύνοντας - υλοποιώντας την πολιτική για κατάργηση της σταθερής και μόνιμης δουλειάς.
Όταν αποδέχτηκε τη διαχείριση των Ολυμπιακών Ακινήτων από τους  ιδιώτες και σήμερα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ να μετατρέπεται σε ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ.
Καμία ψευδαίσθηση, ο κ. Σγουρός και το κόμμα του θα συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.
Εμείς θα παλεύουμε υπέρ των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Οι εργαζόμενοι και στο πεδίο της τοπικής διοίκησης μπορούν να έχουν ένα σταθερό σύμμαχο στην ανάπτυξη των αγώνων και της πάλης τους ψηφίζοντας μαζικά τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, που στηρίζει το ΚΚΕ.

11/10/2010
Οι νομαρχιακοί σύμβουλοι
ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΜΑΡΚΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: