Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΔΗ.Κ.ΚΙ: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

Η κατοχική Κυβέρνηση στα πλαίσια της «Ελεύθερης Αγοράς» και της «Πράσινης Ανάπτυξης» προχώρησε στην επιστράτευση των αυτοκινητιστών φορτηγών.

Όπως και στην περίπτωση των δικηγόρων, των φαρμακοποιών και άλλων κλάδων ελεύθερων επαγγελμάτων έτσι και των φορτηγατζήδων η κατοχική Κυβέρνηση ακολουθώντας ντιρεκτίβες της Νέας Τάξης σκοπεύει να καταργήσει τον ελεύθερο επαγγελματία (τη μεσαία τάξη γενικότερα) και να εκχωρήσει της δουλειά τους σε πολυεθνικές εταιρείες.

Είναι χαρακτηριστικό του ψεύδους ότι, ενώ η κατοχική Κυβέρνηση διακηρύσσει ότι «χρειάζεται λεφτά» για να εξοφλήσει το «χρέος», δεν δέχεται την πρόταση των φορτηγατζήδων που θα της έφερνε επιπλέον έσοδα: να πουλάει και να εισπράττει η ίδια τις άδειες φορτηγών.
Το άλλο που αποκαλύπτει τις προθέσεις της κατοχικής Κυβέρνησης είναι η επιμονή της οι εταιρείες φορτηγών να έχουν οπωσδήποτε τη μορφή ΕΠΕ και ΑΕ. Ακολουθεί η εισαγωγή τους στο Χρηματιστήριο που εκεί τα σαΐνια της Νέας Τάξης έχουν τους τρόπους να τις διαλύσουν ή να τις «αγοράσουν».
Συμπαράσταση στον αγώνα των φορτηγατζήδων και αλληλεγγύη σε όποιο κλάδο ελεύθερων επαγγελματιών, μικρομεσαίου επιχειρηματία και εργαζομένων βάλλεται και απειλείται από την κατοχική Κυβέρνηση.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: