Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣYNTONIΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (ΣΕΑΑΝ)

Είναι αδίστακτοι.



Αν δεν τους σταματήσουμε θα μας εξαθλιώσουν κυριολεκτικά.



Γενικός ξεσηκωμός, τώρα.



Ανάπηροι, γονείς και κηδεμόνες σε θέση μάχης.



Τα μέτρα για τα εργασιακά που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, το ασφαλιστικό έκτρωμα που ετοιμάζεται να φέρει τις επόμενες ημέρες μας οδηγούν πίσω στον μεσαίωνα.



Με τον αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε. Και αντί να μας οδηγήσουν στον μεσαίωνα να τους οδηγήσουμε στο μουσείο της ιστορίας αυτούς και την τάξη που εκπροσωπούν και τους στηρίζει και λειτουργούν, κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και το πάντα πρόθυμο για κάθε βρώμικη δουλειά κόμμα του ΛΑΟΣ.

ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!



Δεν γίνεται να δουλεύουν τα εκατομμύρια των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ και των μικροαγροτών και να ζουν στην ανέχεια και στην ανασφάλεια, να μην ξέρουν αν θα έχουν δουλειά αύριο, να μην έχουν να ακουμπήσουν την δύσκολη στιγμή, να τους καλούν να δουλεύουν μέχρι τα βαθιά γεράματα και μία χούφτα πλουτοκρατών να μαζεύουν αμύθητα πλούτη και να θέλουν να μας φορτώσουν και τα βάρη της κρίσης που οι ίδιοι δημιούργησαν από την υπερεκμετάλλευση μας.



Δεν μπορούν αυτοί που μας σακατεύουν στους τόπους δουλειάς, ακόμα και τα παιδιά μας και μέσα στα σχολεία και τους χώρους άθλησης λόγω της έλλειψης μέτρων προστασίας της υγείας και της ασφάλειας στου τόπους δουλειάς και στους δημόσιους χώρους κοινής ωφέλειας. Είναι οι ίδιοι που μας σακατεύουν ή από τις κακοτεχνίες των μεγαλοεργολάβων στους δρόμους και να είμαστε πρώτη χώρα στα τροχαία ατυχήματα, με το αντιλαϊκό τους και εμπορευματοποιημένο σύστημα υγείας, να υπονομεύουν την υγεία μας την αρτιμέλεια μας, τη ζωή μας και να ‘ρχονται μετά να εμπορεύονται την ανάγκη μας για υγεία και αποκατάσταση και να καλούμαστε για δεύτερη και τρίτη φορά να πληρώνουμε για να έχουμε κάποιες υπηρεσίες υγείας.



Ανάπηροι γονείς και κηδεμόνες, μαχητικά στον παλλαϊκό πανεργατικό ξεσηκωμό.





Σημαίνουμε γενικό συναγερμό.



Ανασυντάσσουμε και ανασυγκροτούμε τις δυνάμεις μας .



Αποθησαυρίζουμε την πείρα από τους τελευταίους αγώνες μπράτσο με μπράτσο με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, σηματοδοτούμε και πάνω απ' όλα στρώνουμε τον δρόμο για το δικό μας μέλλον για μας και για τα ταξικά μας αδέρφια, για τα παιδιά μας.



Συνδιάσκεψη ανασύνταξης και αντεπίθεσης των αναπήρων, γονιών και κηδεμόνων.



Σάββατο 26 του Ιούνη 2010, ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, Πλατεία Κάνιγγος θα γίνει σύσκεψη - συνδιάσκεψη της ΣΕΑΑΝ για την ανασύνταξη και την αντεπίθεση του αναπηρικού και γονεϊκού κινήματος σ' αυτή την φάση της γενικευμένης επίθεσης του κεφαλαίου κυβέρνησης ΝΔ και ΛΑΟΣ, ΕΕ και ΔΝΤ στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα του λαού μας των αναπήρων και των οικογενειών τους.



Αποτιμάμε την δράση από τα 9 χρόνια συγκρότησης της ΣΕΑΑΝ σχεδιάζουμε την δράση μας το επόμενο διάστημα, εκλέγουμε τα νέα όργανα της ΣΕΑΑΝ (γραμματεία κ.λ.π.).





Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΑΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: