Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Δεν πλήρωσε διόδια.....κρατήθηκε όμηρος!!

Πρωτοφανές επεισόδιο έγινε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στον σταθμό των διοδίων Ελευσίνας. Υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας -και μάλιστα γυναίκα- ανέλαβε ρόλο αστυνομικής αρχής και εγκλώβισε οδηγό που αρνήθηκε να πληρώσει το αντίτιμο, κρατώντας τον όμηρο για πάνω από μία ώρα μέχρι να φτάσει η Τροχαία!
Γυναίκα υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας αντικατέστησε την ΕΛ.ΑΣ. στα διόδια της Ελευσίνας

Γύρω στις 5 το απόγευμα της 4ης Απριλίου, οδηγός μαζί με τη σύζυγό του έφτασε στον σταθμό και δήλωσε στην υπάλληλο ότι αρνείται να πληρώσει διόδια. Κατά κανόνα, σε τέτοια περίπτωση ο αρμόδιος υπάλληλος καταγράφει τον αριθμό του αυτοκινήτου και ακολουθεί διαδικασία δικαστικής δίωξης σε βάρος του οδηγού. Υπολογίζεται ότι πάνω από 100 άτομα, σε καθημερινή βάση, επιλέγουν αυτή τη συμπεριφορά, κυρίως στον σταθμό του Ρίου στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, που θεωρείται καρμανιόλα. Ανάμεσά τους πολλοί αλλοδαποί, που επικαλούνται τις προδιαγραφές που θέτουν οι κοινοτικές οδηγίες.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η υπάλληλος κρατούσε την μπάρα κατεβασμένη και εμπόδισε την κίνηση του οχήματος, τοποθετώντας έναν κώνο στο πίσω μέρος. Ειδοποιήθηκε η Τροχαία και τελικά η υπάλληλος, ο οδηγός και η σύζυγός του κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα της Μάνδρας. Ο οδηγός υπέβαλε μήνυση κατά της κοινοπραξίας, αλλά η εταιρεία ανταπέδωσε, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: