Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Κ.Μητσοτάκης:To K.K.E δεν σέβεται την δημοκρατική νομιμότητα ! - Προετοιμάζουν αντικομμουνιστικό κλίμα μετά την απόφαση του Κ.Κ.Ε. για συνεχιζόμενο αγώνα ώστε να μην περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης.

H αρχή έγινε.O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας στο δελτίο του MEGA επιτέθηκε κατά του ΚΚΕ και προσωπικά κατά της Αλέκας Παπαρήγα, λέγοντας ότι πρέπει να σέβεται τη δημοκρατική νομιμότητα. Προχώρησε μάλιστα ένα ακόμη βήμα, σχολιάζοντας με δηκτικό τρόπο ότι "νέα γενιά κομμουνιστών δεν έχει την ωριμότητα του Χαρίλαου Φλωράκη".
Το επόμενο βήμα θα το αναλάβει ο Θ.Πάγκαλος μετά τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.Όπως έλεγαν στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ όταν η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο και κάποιοι (ΚΚΕ-ΣΥ.ΡΙΖ.Α) την υπονομεύουν, τότε αυτοί είναι εχθροί της πατρίδας! 
Να είμαστε έτοιμοι για όλα σύντροφοι, όταν βλέπουμε πως αντί να πάρουν από τις τράπεζες και τους βιομηχάνους 4 δις ,τα αναζητάνε στην τσέπη των κακοπληρωμένων εργαζομένων και συνταξιούχων να είστε σίγουροι ότι επιζητούν τον πόλεμο με τον λαό...Και θα τον έχουν...


Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: