Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

850 προληπτικές συλλήψεις το διήμερο, 124 οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Κατηγορούνται για το κακούργημα της κουκούλας, παρ' ότι η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει κατάργηση του νόμου!


 850 προληπτικές συλλήψεις το διήμερο, 124 οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Κατηγορούνται για το κακούργημα της κουκούλας, παρ' ότι η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει κατάργηση του νόμου
- Εγκληματική επίθεση μοτοσυκλετιστών της ομάδας Δ εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών στο Σύνταγμα
Σε εικόνα κατεχόμενης πόλης μετέτρεψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, την Αθήνα, την Κυριακή και τη Δευτέρα, κατά το διήμερο κινητοποιήσεων για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου. Εκμεταλλευόμενος και πάλι τη δράση ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου και κουκουλοφόρων, κλιμάκωσε την ένταση εκφοβίζοντας διαδηλωτές και κοινή γνώμη. Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε την παραμονή των κινητοποιήσεων με έφοδο σε στέκι νέων στο Κερατσίνι και συνεχίστηκε με προληπτικές συλλήψεις 850 πολιτών στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Η αστυνομική ασυδοσία κορυφώθηκε με την επίθεση τριών μοτοσυκλετιστών της ομάδας Δ εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών την Κυριακή το μεσημέρι στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 61χρονη διαδηλώτρια Α. Κουτσουμπού και ελαφρύτερα η συντάκτριά μας Ε. Ζώτου.
Ο Μ. Χρυσοχοΐδης επιτέθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλ. Τσίπρα επειδή κατήγγειλαν τις μεθοδεύσεις του.
Χθες, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, ήταν μεγάλη η συμμετοχή νέων. Οι μαθητές σε πολλές περιοχές της Αθήνας έκαναν δικές τους κινητοποιήσεις.





Πηγή:ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: