Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Βασίλης Λέκκας, τραγουδιστής: Αυτή τη φορά φάνηκε περίτρανα ότι το ΚΚΕ δεν εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες, δε λειτουργεί ευκαιριακά.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ψηφίζω χρόνια ΚΚΕ.



 Τώρα όμως έχω ένα λόγο παραπάνω. Αυτή τη φορά φάνηκε περίτρανα ότι το ΚΚΕ δεν εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες, δε λειτουργεί ευκαιριακά. Φάνηκε πόσο δίκιο έχει πια σε όλους και για όλα τα θέματα, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά. Δε στρογγύλεψε τις θέσεις του για να ψηφοθηρήσει, δεν έκανε εκπτώσεις στην πολιτική του, την οποία εκθέτει όλο και πιο αποφασιστικά και ξεκάθαρα. Στη μετεκλογική περίοδο είμαι βέβαιος ότι με τη σθεναρή και ακλόνητη στάση που κρατάει και θα κρατήσει το ΚΚΕ, θα αποδείξει ακόμα πλατύτερα στο λαό μας ποιος μάχεται πραγματικά στο πλευρό του με ανιδιοτέλεια.
Και θα είναι για μένα ευχής έργο να επηρεαστούν και να απεγκλωβιστούν ακόμη περισσότεροι λαϊκοί άνθρωποι από την πολιτική των κομμάτων της εξουσίας και των δορυφόρων τους. Μην ξεχνάμε ότι παλεύουμε για το λαό μας και στις εκλογές.


Πηγή: www.rizospastis.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Φίλε Βασίλη είμαι μεγάλος θαυμαστής σου γιατί είσαι φοβερός ερμηνευτής.
Πολιτικά όμως χάνεις. Όχι γιατί ψηφίζεις ΚΚΕ αλλά για το πως το αιτιολογείς.
Το ΚΚΕ είναι πολιτικό κόμμα κι όχι θρησκευτική οργάνωση. Αλίμονο αν ένα επαναστατικό κόμμα δεν εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες.
Φαντάζεσαι, υποθέτω, πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει από το 74 ως σήμερα περιμένοντας το ΚΚΕ να ξεκολλήσει από το 10%, πάνω - κάτω, που παίρνει αυτά τα 40 χρόνια!