Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ: Απομονώστε τη Χρυσή Αυγή !


Τη Χρυσή Αυγή που διοργανώνει άλλο ένα σόου για τα ΜΜΕ δίνοντας ρούχα μόνο για Έλληνες το Μ. Σάββατο καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΤΟ Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής διοργανώνει άλλο ένα σόου για τα ΜΜΕ δίνοντας ρούχα μόνο για Έλληνες το Μ. Σάββατο στα γραφεία της. Αυτή η πράξη εκτός του ότι δεν έχει καμία έννοια ανθρωπισμού αποκαλύπτει πως δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση ακόμα και με τη χριστιανική παράδοση.


Πρέπει να σκεφτεί ο λαός και να συγκρίνει: Τι σχέση έχει αυτή η αλληλεγγύη με την αλληλεγγύη του ΚΚΕ προς τους μετανάστες στη Μανωλάδα και όχι μόνο, τι σχέση έχει με την ταξική αλληλεγγύη που εκφράστηκε στους απεργούς χαλυβουργούς από χιλιάδες εργάτες πολλών χωρών που στήριξαν ποικιλόμορφα τον αγώνα τους;

Επίσης να σκεφτεί αν οι δικοί μας άνθρωποι που πήγαν μετανάστες σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Αυστραλία μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες έπρεπε να τύχουν μιας τέτοιας ρατσιστικής διάκρισης και να τους ξεχωρίζουν από τους ντόπιους.

Καλούμε το λαό να μην πέσει στην πεπονόφλουδα της δήθεν φιλανθρωπίας για την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής. Να συναντήσουν την αντίδραση του λαού όπως έγινε στη Ζάκυνθο, στην Κεφαλονιά και σε άλλα μέρη της Πελοποννήσου και της Ελλάδας για τις δραστηριότητες του μίσους όπως τα ρούχα και το αίμα μόνο για Έλληνες. Θέλουν σόου για τα κανάλια όπως ξεδιάντροπα έκαναν στο Σύνταγμα ξεφτιλίζοντας πάμφτωχους ανθρώπους, χωρίς ίχνος σεβασμού στην αξιοπρέπειά τους. Να μην επιτρέψει ο λαός την ανάσταση του φασισμού στην Ελλάδα γιατί είναι συνένοχος στο Γολγοθά που περνά ο ίδιος».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: