Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Το πιόνι του ΠΑΣΟΚ,ο αμόρφωτος χουλιγκάνος ,που ακούει στο όνομα Πρετεντέρης εξισώνει Παπαρήγα με Λεπέν και Λαφαζάνη με τους Γερμανούς Νεοναζί !

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟ
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=136&artID=4607884
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΕΞΗΓΗΣΕ: «Λένε ότι υπήρξε πολύ κράτος, πολλές δηµόσιες υπηρεσίες. Το χρέος όµως οφείλεται στις συσσωρευµένες αποδόσεις που καταβλήθηκαν στις παγκόσµιες χρηµατιστικές αγορές, από τις οποίες µας υποχρεώνουν εδώ και σαράντα χρόνια να δανειζόµαστε. Είναι η πειρατεία της σύγχρονης εποχής». 
ΥΠΕΔΕΙΞΕ ως υπευθύνους: «Την παγκόσµια υπερ-τάξη, τις οµόαιµες και διαπλεκόµενες ελίτ». 
ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ: «Τον οδοστρωτήρα του χρήµατος, τους οίκους αξιολόγησης και τις τράπεζες που διευθύνουν τη χώρα µας». ΖΗΤΗΣΕ: «Την οργανωµένη και συντονισµένη έξοδο από το ευρώ για να ξαναδώσουµε οξυγόνο στην οικονοµία µας»! 
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ όλα αυτά; Ούτε η Παπαρήγα ούτε ο Τσίπρας ούτε καν ο Λαφαζάνης – ο οποίος ήδη έχει ζητήσει να επιστρέψουµε στη δραχµή! 
ΤΑ ΕΙΠΕ η Μαρίν Λεπέν, κόρη και διάδοχος του Ζαν-Μαρί Λεπέν, νέα ηγερία της γαλλικής Ακροδεξιάς, σε οµιλία της στις 14 Νοεµβρίου. Μικρή (πολιτισµική) διαφορά µε τους δικούς µας: 

η οµιλία έγινε σε... ντισκοτέκ! 


ΔΙΚΑΙΩΣ ο Βόλφγκανγκ Σόιµπλε ανησυχεί όταν επισηµαίνει τον κίνδυνο να δηµιουργηθεί ένα πολιτικό ρεύµα, ακόµη κι ένα κόµµα εναντίον του ευρώ. Η σχετική ρητορική δεν περιορίζεται στους γάλλους ακροδεξιούς και τους έλληνες ακροαριστερούς. Τη συµµερίζεται και το γερµανικό νεοναζιστικό κόµµα! 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πρώτη φορά, θα µου πείτε, που η Ακρα ∆εξιά και η Ακρα Αριστερά βλέπουν τον κόσµο µε τα ίδια µάτια, καταλαβαίνουν τα ίδια πράγµατα και οδηγούνται στα ίδια συµπεράσµατα. Είναι µια εκλεκτική συγγένεια που διέτρεξε όλο τον 20ό αιώνα. Και επανεµφανίζεται τώρα σε εντονότερο βαθµό µε αφορµή την κρίση. 
Ο ΣΤΟΧΟΣ τους είναι κοινός: η Ευρώπη και ό,τι αυτή συµβολίζει. Το ευρώ, ναι. Αλλά και η δηµοκρατία, το κράτος δικαίου, η υπερεθνική συνεννόηση, η ανοχή, τα ανθρώπινα δικαιώµατα, η κοινωνική οικονοµία της αγοράς... Η Ευρώπη που βγήκε νικήτρια στις αναµετρήσεις της µε τους δύο µεγάλους ολοκληρωτισµούς του προηγούµενου αιώνα, τον φασιστικό - ναζιστικό και τον σοβιετικό - κοµµουνιστικό. 

ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ 
να πούµε για την κρίση. Να αναζητήσουµε και να επιµερίσουµε ευθύνες, να καταγγείλουµε πράξεις και παραλείψεις, να διορθώσουµε στρεβλώσεις και καθυστερήσεις. Το κάνουµε κι ευελπιστώ να το κάνουµε µε όλο και µεγαλύτερη ένταση.ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, όµως, υπάρχει ένα θεµελιώδες ερώτηµα: θα µετατραπεί αυτή η κρίση σε αφορµή για να ανατρέψουµε τα κεκτηµένα της ανοιχτής και δηµοκρατικής κοινωνίας που µε κόπο και αίµα έχουµε οικοδοµήσει; 
ΣΕ ΑΥΤΟ το ερώτηµα θέλω να ελπίζω ότι η απάντηση είναι κατηγορηµατικά αρνητική. Και στη Λεπέν και στην Παπαρήγα. Και στους γερµανούς νεο-Ναζί και στον Λαφαζάνη. Κι ότι αν ψάχνουν να εκδικηθούν την ήττα τους θα πρέπει να ψάξουν αλλού για κορόιδα. 

Πηγή:www.tanea.gr

5 σχόλια:

Red Star είπε...

Λογοκρισία του πράσινου φασιστάκου Πρετεντέρη.Ευγενέστατο σχόλιο μου και σύντομο, δεν έχει δημοσιευθεί εδώ και ώρες.Και δεν πρέπει να είμαι ο μόνος , υπάρχει ένα καόμα σχόλιο συντρόφου που περιμένει να το δει ...αλλά...

Δημοκρατικότατος φασίστας ο Πρετεντέρης, άξιος ο διπλός μισθός που παίρνει.

jorje7 είπε...

Παρομοίως
Δεν το βλέπω να δημοσιεύεται τώρα κοντά παρόλο που έγραψα υπερβολικά μετριοπαθές σχόλιο.
Νομίζω ότι επιτρέπουν κάποια λίγα σχολια αλλά όχι τόσα ώστε να φανεί η κατακραυγή.Πιο πολύ θέλουν να πείσουν ότι αυτή η άποψη την στηρίζουν οι μισοί ίσως και παραπάνω. Πολύ ύπουλοι

Red Star είπε...

Ακριβώς αυτό είναι το σύστημα τους.Μερικά αρνητικά σχόλια για να φαίνεται ότι υπάρχει "δημοκρατία" αλλά και για να ανταπαντήσουν δικοί τους , όπως το σχόλιο για το ρόλο του ΚΚΕ στο Β'Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η ουσία είναι για όσους ξέρουν ότι τον κόκκινο και μαύρο φασισμό προωθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με τον οποίο ο Πρετεντέρης διατηρεί καλές σχέσεις.Τυχαίο ; Δε νομίζω...

Red Star είπε...

@ jorje7

Με την ευκαιρία σύντροφε ,γράφεις πολύ ωραία και συγκροτημένα.Αν θέλεις και εσύ να κάνεις αναρτήσεις στο kke4ever στείλε μου ένα email στο redgreece21@gmail.com.

kazanias είπε...

Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

"ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ", ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ.

ΜΟΝΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε.
ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Π.

ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΕΛΓΙΟΥ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ.
ΤΥΦΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΞΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΣΟ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ.
ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΡΑΤΩΝ, ΘΑ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΣΤΗΣΕ.
ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ.
ΘΑ ΣΚΛΗΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Ο ΑΡΠΑΧΤΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΙΣΩΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ.