Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε στην Ιταλία για τη Διεθνιστική εκδήλωση «Ενάντια στον οπορτουνισμό, για το σοσιαλισμό, να χτίσουμε το ΚΚ».


Αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε στην Ιταλία.

Comunisti Sinistra Popolare - KKE

Για την Ιταλία αναχωρεί την Παρασκευή, 5 Απρίλη, ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και Υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, για να εκπροσωπήσει το Κόμμα στη Διεθνιστική εκδήλωση που διοργανώνει στη Ρώμη στις 6/4, το κόμμα «ΚΚ Ιταλίας- Κομμουνιστές - Λαϊκή Αριστερά», με θέμα: «Ενάντια στον οπορτουνισμό, για το σοσιαλισμό, να χτίσουμε το ΚΚ».


Στην εκδήλωση, εκτός του ΚΚΕ και του ΚΚ Ιταλίας, αναμένεται ακόμη να λάβουν ακόμη μέρος ΚΚ από τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ουγγαρία, την Ουκρανία, τη Ρωσία και την Τουρκία. Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «δεν θα είναι παρόντα κομμουνιστικά κόμματα που δεν τιμούν τα σύμβολά τους»!

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Ιταλία, ο Ελισαίος Βαγενάς θα μιλήσει σε Έλληνες που βρίσκονται στη Ιταλία, στην φοιτητούπολη του Ουρμπίνο, το απόγευμα της Παρασκευής, 5/4, με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το 19ο συνέδριο του ΚΚΕ».

Πηγή : Κ.Κ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: