Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Κ.Ο. Σύρου του ΚΚΕ: Θρασύδειλες ενέργειες φίμωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Κ.Ο. Σύρου του ΚΚΕ



Η Κομματική Οργάνωση Σύρου του ΚΚΕ καταγγέλλει τη στοχευμένη καταστροφή προεκλογικών προπαγανδιστικών υλικών του κόμματος από φασιστοειδή, το βράδυ της Τετάρτης, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, μέσα στο οποίο έχουν μάθει να κινούνται και να ζουν.
Τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες φίμωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος και παρεμπόδισης της δράσης του, στρέφονται ευθέως κατά του ίδιου του εργατικού κινήματος και ωφελούν όλους εκείνους που θέλουν τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τους συνταξιούχους, παραδομένους στις αντιλαϊκές προσταγές κυβέρνησης και ΕΕ.

ΚΚΕ(μ-λ)- Κ.Ο. Τρικάλων: Καταγγελία για τους διωκόμενους αγωνιστές στα Τρίκαλα.


 Καταγγελία για τους διωκόμενους αγωνιστές στα Τρίκαλα



Το καλοκαίρι του 2014 οι καθαρίστριες που εργάζονταν σε καθεστώς εργολαβίας για την καθαριότητα στο νοσοκομείο Τρικάλων έδωσαν έναν αγώνα για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, καθώς και ενάντια σε ένα κύμα τρομοκρατίας και απολύσεων από τον εργολάβο που κύριο στόχο είχε το τσάκισμα του αγώνα τους. Ένας αγώνας που έβαλε στην πόλη μας συνολικά τα ζητήματα των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε παρόμοιο καθεστώς.

Περιοδείες και εξορμήσεις στελεχών και υποψηφίων του ΚΚΕ την Παρασκευή 16 Γενάρη.

Καθημερινές περιοδείες και εξορμήσεις στελεχών και υποψηφίων του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει της εκλογικής μάχης στις 25 Γενάρη. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 16 Γενάρη διοργανώνονται οι εξής περιοδείες:

ΚΟ Αττικής
  • Στις 7μ.μ. συγκέντρωση στην Καισαριανή στην αίθουσα του Δημαρχείου με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Θα απευθύνει χαιρετισμό η Κανέλλα Γεωργοπούλου, υποψήφια βουλευτής στη Β΄Αθήνας.

“Είσαι στην ΕΟΚ – μάθε για την ΕΟΚ”...Του Νίκου Μπογιόπουλου.

“Είσαι στην ΕΟΚ – μάθε για την ΕΟΚ”

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η ένωση των καπιταλιστών, είναι η ένωση των ιμπεριαλιστών ενάντια στους λαούς της Ευρώπης. Στο εσωτερικό της βασιλεύει ο νόμος της ανισόμετρης ανάπτυξης, βασιλεύει το δίκαιο του ισχυρού. Οι άρχουσες τάξεις των κρατών – μελών που την απαρτίζουν, οι πολυεθνικές, οι τραπεζίτες, οι κεφαλαιοκράτες, οι πλουτοκράτες, ακόμα κι όταν τσακώνονται μεταξύ τους για την μοιρασιά, συμφωνούν και διατηρούν αδιατάρακτο το νήμα που τους ενώνει: Την εκμετάλλευση των λαών.

Όχι ανοχή στη φτώχεια ! ΚΚΕ δυνατό !

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία παροχή για νοικοκυριά που είναι πάνω από 800 ή 900 ευρώ», δήλωσε τις προάλλες ο Γ. Σταθάκης, σε συνέντευξή του στην «Deutsche Welle».



Επί της ουσίας, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ λέει στις οικογένειες που στην καλύτερη περίπτωση έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα πάνω από 10.800 ευρώ (900Χ12) ότι δεν έχουν να περιμένουν «μέρισμα» ούτε από τα ψίχουλα που περιέχονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αρα, όποια οικογένεια επιβιώνει σήμερα με αυτά τα λεφτά θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένη!

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών : Να διακοπεί η εξεταστική από Τετάρτη 21 Γενάρη λόγω εκλογών.

 Να διακοπεί η εξεταστική λόγω εκλογών 



Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, με αφορμή την εξεταστική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη και τις εκλογές της 25ης Γενάρη, έχει καταθέσει αίτημα προς όλες τις σχολές να διακοπεί η εξεταστική από Τετάρτη 21 Γενάρη και να συνεχιστεί την Τετάρτη 28 Γενάρη, ώστε όλοι οι φοιτητές να μπορέσουν να ταξιδέψουν προς τον προορισμό όπου ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα.