Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Το φιδάκι ο Διαμαντής...Του Νίκου Μπογιόπουλου.

 Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, πάντα με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή». Αυτά τα δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς χτες από την Ουάσινγκτον. Σήμερα, οι εικόνες στην Ελλάδα δείχνουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρούν «δικαιωμένοι» και «τροπαιοφόροι» από τα ανακριτικά γραφεία...
Του Νίκου Μπογιόπουλου  

Τι να υποθέσουμε με βάση τα λόγια του πρωθυπουργού; Ότι ο ναζισμός δεν συνιστά τελικά «εξτρεμισμό»; Ότι η κυβέρνησή του δεν έχει τελικά την «πολιτική βούληση» να τον αντιμετωπίσει;

Οι προκλητικές δηλώσεις Σαμαρά και η «συντριβή του εξτρεμισμού».

Επαναφέρει την χρεοκοπημένη μετά τις τελευταίες εξελίξεις θεωρία «των δύο άκρων» με δηλώσεις του από την Ουάσινγκτον ο πρωθυπουργός της άθλιας συγκυβέρνησης Α. Σαμαράς.



Μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Πίτερσον σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λίγο μετά τη συνάντησή του με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κρ. Λαγκάρντ, στην Ουάσιγκτον, είπε πως «έχουμε την πολιτική βούληση να συντρίψουμε τον εξτρεμισμό», έτσι, χωρίς επιθετικό προσδιορισμό.

Για να μην ξεχνιόμαστε...Πως αθώωσαν τον Κασιδιάρη , λίγο καιρό μετά το live ξυλοφόρτωμα της Λιάνας Κανέλλη και την επίθεση με ένα ποτήρι νερό στη Ρένα Δούρου.

Γράφει στον Παραλληλογράφο η Α. Ζ.



“Νοιώθεις βρώμικος. Τόσες ώρες ανάμεσά τους…”
Για πρώτη φορά στα χρονικά, βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος… Για συνέργεια σε επίθεση (και με μαχαίρι) και ληστεία… Κακούργημα… Αθωώθηκε γιατί “το δικαστήριο έχει αμφιβολίες” όπως ψέλλισε ο πρόεδρος του δικαστηρίου.

ΚΚΕ: Σχόλιο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και την μη προφυλάκιση των 3 βουλευτών της.

Σχόλιο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Αναλυτικά το σχόλιο έχει ως εξής:
«Η απόφαση για τους τρεις βουλευτές της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής δημιουργεί ερωτηματικά.

Την προκλητική προσαγωγή μελών της ΚΝΕ στο Λουτράκι καταγγέλλει το ΝΣ Κορινθίας της ΚΝΕ.

Πληθαίνουν τα κρούσματα προκλητικών προσαγωγών μελών της ΚΝΕ από την Αστυνομία σε διάφορες περιοχές της χώρας. 

Το τελευταίο κρούσμα αφορά δύο μέλη της ΚΝΕ τα οποία βρίσκονταν έξω από το σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ Λουτρακίου, που βρίσκεται σε κατάληψη, για να κάνουν εξόρμηση με ανακοινώσεις της ΚΝΕ όταν η Αστυνομία τους πήγε με πρόσχημα την εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα και τους κράτησαν επί δύο ώρες!

Έκλεισαν τα «Sprider stores» με 800 εργαζόμενους.

Σε κινητοποιήσεις από χτες οι υπάλληλοι στο κατάστημα του Πειραιά

«Τόσα χρόνια από τον ιδρώτα μας έβγαζαν τα κέρδη τους. Δύο φορές τον τελευταίο χρόνο μας έκαναν μειώσεις στο μισθό. Τώρα μας πετάνε στο δρόμο σαν λεμονόκουπες. Έχω τρία παιδιά να θρέψω. Πρέπει να το πληρώσουν».