Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ


Όσο η υπαγορευμένη από την τρόικα πολιτική γίνεται πιο ανάλγητη και πιο αφόρητη για το λαό, όσο η αντίσταση σ’ αυτή την πολιτική γίνεται πιο ισχυρή, τόσο μεγαλύτερο ρόλο αναθέτουν όσοι χαράσσουν αυτή την πολιτική στον εσμό της «Χρυσής Αυγής». Με εκδηλώσεις μίσους και διχασμού, με την παρέμβασή τους στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής και των λαθρομεταναστών, με την καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος γίνονται συνεχώς και πιο επικίνδυνοι.

Παρακλάδι της Χρυσής Αυγής το ΕΛΑΜ στην Κύπρο σύμφωνα με το ΑΚΕΛ.


Φωτογραφικό υλικό το οποίο παρέδωσε στον υπουργό δικαιοσύνης ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ και το οποίο πιστοποιεί τις καταγγελίες για τη λειτουργία του ΕΛΑΜ ως παρακλάδι της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ.


    Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται μέλη του ΕΛΑΜ να πραγματοποιούν στρατιωτική άσκηση με όπλα σε εγκαταλελειμμένο φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς, γεγονός όπως επισημαίνεται για το οποίο υπάρχουν και μαρτυρίες από αγρότες απομακρυσμένων περιοχών.

Το πένθος μην κρύψει το λάσο ! Της Λιάνας Κανέλλη στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.

Πάει το παλικάρι. Δεν ήταν τυχαίο που ήταν μουσικός αντιφασίστας. Δεν ήταν τυχαίο που ήταν μουσικός δημιουργός. Κρατήστε το, σύντροφοι, σαν όπλο βαρύ κι αποτελεσματικό κι ασήκωτο από μη εργατικά χέρια. 


Ο φασισμός πεθαίνει μόνο πνιγμένος από τον πολιτισμό που γεννιέται κι ανδρώνεται στην πραγματική ζωή κι είναι μούσα αντίστασης. Πνίγεται στα πάρτι και στις μαζώξεις των φίλων στις γειτονιές, στα σχολεία, στα συνδικάτα, στις λαϊκές αγορές, στα ντόκια και τα γήπεδα, στους έρωτες και τα παραμύθια, στις ιστορίες και τα ποιήματα.