Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Παρακολουθήσεις τηλεφώνων και ίντερνετ.Πρακτορίστικες συμμαχίες και ανταγωνισμοί.

Πρακτορίστικες συμμαχίες και ανταγωνισμοί.



Σύμφωνα με αποκαλύψεις μιας βρετανικής και μιας γερμανικής εφημερίδας, η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών GCHQ συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών και λαμβάνει μυστική χρηματοδότηση από την αμερικανική NSA, προφανώς για να ανταλλάσσουν τεχνογνωσία και πληροφορίες που αντλούν από τις εκτεταμένες παρακολουθήσεις στα τηλέφωνα και το διαδίκτυο.

To KKE σχολιάζει τη συνέντευξη του πρωυθπουργού στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Σχετικά με την συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «τα ΝΕΑ» το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ  σχολιάζει:

«Οι ανησυχίες των ΗΠΑ και της ελληνικής κυβέρνησης αφορούν στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών σχεδίων των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, η οποία ήδη μυρίζει μπαρούτι ενώ οι ανησυχίες του λαού μας αφορούν στις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για τον ίδιο ο κίνδυνος εμπλοκής της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς  σχεδιασμούς.

ΠΑΜΕ : Για τα νέα μέτρα και τα τελεσίγραφα της κομισιόν και του ΔΝΤ.

Κάθε ημέρα που περνά τόσο η κυβέρνηση με τις αποφάσεις της όπως αυτές στη Βουλή για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημόσιων οργανισμών, όσο και τα τελεσίγραφα του ΔΝΤ και της κομισιόν για πρόσθετα αντιλαϊκά μέτρα ένα πράγμα επιβεβαιώνουν καθημερινά.



Τα βαμπίρ του κεφαλαίου δε χορταίνουν όσο αίμα της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων και αν καταβροχθίζουν.  

Τα σπίτια δεν τα παίρνουν οι κομμουνιστές!

Της Κάλι Καρά
Επί δεκαετίες η αντικομμουνιστική προπαγάνδα έσπερνε το φόβο στους εργαζόμενους ότι αν επικρατήσει ο κομμουνισμός θα χάσουν τα σπίτια τους. Και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί και αυτό το φιάσκο.