Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Συγνώμη, Όλγα! Του Κώστα Βαξεβάνη


Του Κώστα Βαξεβάνη
Αγαπητή Όλγα,
Πήραμε την αγωγή με την οποία ζητάς από ένα περιοδικό έρευνας, όπως το δικό μας, να σου καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για όσα γράψαμε. Δεν μου έκανε καμιά εντύπωση η αξίωσή σου.

Ο Σαμαράς θα διαγράψει και τον... Σαμαρά; - Του Νίκου Μπογιόπουλου



Οπως έλεγε ένας παλιός πολιτικός, οι δηλώσεις δεσμεύουν μόνο εκείνους που τις πιστεύουν...
Ας δούμε μερικές τέτοιες «δεσμευτικές» δηλώσεις:
*
1) «Ασφαλώς, για κάποιες προηγούμενες δεσμεύσεις οριζόντιων περικοπών, όπως η νέα περικοπή των ειδικών μισθολογίων, ψάχνουμε να βρούμε - κι έχουμε βρει - ισοδύναμα μέτρα. Ωστε να μη βαθύνει κι άλλο η ύφεση...

ΔΤ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής για τα γεγονότα στις Σκουριές


ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ !



Την Κυριακή 21/10 η Χαλκιδική για μια ακόμα φορά βροντοφώναξε ένα μεγάλο όχι στην κατοχή της από την Eldorado και στην καταστροφή της που ήδη έχει ξεκινήσει. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας από όλο το νομό καθώς και αλληλέγγυοι, πραγματοποίησαν μια μεγαλειώδη και πρωτοφανή πορεία 7 χιλιομέτρων μέσα στο βουνό μέχρι τις Σκουριές όπου έχει ξεκινήσει η υλοτόμηση του δάσους.

To KKE για τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών 23/10/2012



Το μεγάλο πρόβλημα των κομμάτων της συγκυβέρνησης είναι το πώς θα επιβάλλουν τη συνέχιση των εξοντωτικών μέτρων και μνημονίων διαρκείας στο λαό.

Διακήρυξη της ΕΛΜΕ Χανίων για την 28η Οκτωβρίου



Η ΕΛΜΕ Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση για την 28η Οκτωβρίου στην οποία καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα σε αγωνιστικό ξεσηκωμό με σκοπό την ανατροπή των κυβερνητικών πολιτικών, τονίζοντας παράλληλα την επικαιρότητα του αντιφασιστικού αγώνα ενάντια στους νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι.

Ακολουθεί ολόκληρη η διακήρυξη:

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε. για τις δηλώσεις του Υπ. Οικονομικών.


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


Η κυβέρνηση καταφεύγει στις χιλιοειπωμένες ψεύτικες ελπίδες και τρομοκρατικά διλήμματα και με θράσος απαιτεί από το λαό να σκύψει το κεφάλι και κυριολεκτικά να πεινάσει για να μην ζημιωθούν από την κρίση αυτοί που τον ληστεύουν, το ελληνικό και ξένο μεγάλο κεφάλαιο.

Σχόλιο του ΚΚΕ για το ζήτημα των πλειστηριασμών.


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


Αρκετά κράτησε η τρομοκρατία και ο βασανισμός της καταχρεωμένης λαϊκής οικογένειας από την κυβέρνηση και τις τράπεζες. Να σταματήσουν τώρα όλοι οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις που αφορούν λαϊκές οικογένειες, βιοτέχνες και εμπόρους που έκλεισαν οι επιχειρήσεις τους λόγω κρίσης και βαριάς φορολογίας  και  έχουν χρέη στην εφορία και στις τράπεζες.

Την Πέμπτη 25 Οκτώβρη ,ο Ριζοσπάστης θα βρίσκεται παντού ! Χάρη σε σένα ! Γράφει ο Red Star.



Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η μεγάλη οικονομική εξόρμηση του Κ.Κ.Ε. δίνουμε το σύνθημα :

Την Πέμπτη 25 Οκτώβρη , ο Ριζοσπάστης θα βρίσκεται παντού !