Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Απαγάγουν, τραυματίζουν, δολοφονούν-ήρθε η ώρα να ανατραπούν.


Η τρικομματική χούντα συνεχίζει το καταστροφικό έργο της, επιτιθέμενη αδιάκοπα στους πολίτες.


Το σαββατοκύριακο, οι αρχηγοί της Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης έκαναν δηλώσεις και έδιναν συνεντεύξεις για το «πόσο επιτυχημένη» είναι η κυβέρνησή τους και την ίδια ώρα, τα ΜΑΤ και οι πραίτωρες τους συνέχιζαν τις απαγωγές πολιτών στην Ιερισσό και χτυπούσαν ειρηνικές διαδηλώσεις στο Σύνταγμα και το Μεσολόγγι.

Εκεί μάλιστα ο υπουργός της κυβέρνησης Σιαλμάς, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τη διάλυση της δημόσιας υγείας ως υφυπουργός, προσπάθησε να αποδράσει από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν για κομματική εκδήλωση της ΝΔ, παρασύροντας με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο πολίτες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση για το ΤΕΙ του Μεσολογγίου.

Σχόλιο του K.K.E. για τη διατήρηση του χαρατσιού για τα ακίνητα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τη διατήρηση του χαρατσιού για τα ακίνητα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ



Συγκυβέρνηση και τρόικα υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού. Όλοι έχουν καταλάβει ότι τίποτα προσωρινό δεν υπάρχει στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική.  Το άδικο χαράτσι το έβαλαν για να μείνει, ανεξάρτητα από τη μορφή  που θα έχει.

Γιατί ο Ψωμιάδης δεν είναι πια κολομπίνα; Του Κώστα Βαξεβάνη.


Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν είναι πια κολομπίνα. Ούτε Ζορό.

Δεν ανεβαίνει στα άλογα,δεν τραγουδάει στα κανάλια,δεν μιλάει για το “κράτος των Αθηνών”,δεν χαριεντίζεται με παρουσιάστριες και παρουσιαστές.Ακόμη και τα πρωινά του Γιώργου Αυτιά έγιναν φτωχότερα,αφού έχασε έναν προνομιακό συνομιλητή. Δεν αγωνιούν,δεν γελάνε και δεν κλαίνε πια μαζί με οικειότητα και τηλεοπτική αβροφροσύνη.
Όπως πια όλοι έχουν καταλάβει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν έχει όρεξη.

«Κάθαρση».Του Νίκου Μπογιόπουλου.


Στη Γερμανία τίποτα δεν εμπόδισε τη «Ζήμενς» να κάνει τις βρωμοδουλειές της, παρότι ο Κολ ομολογούσε ότι το κόμμα του τα 'πιανε από μεγαλόσχημους χρηματοδότες.

Στη Βρετανία, παρότι αποκαλύφθηκε ότι ο Μπλερ, ως ένδειξη αναγνώρισης για κείνους που «τα 'χωναν» στις εκλογές ως ανταπόδοση, μοίραζε στους «χορηγούς» του τίτλους ευγενείας και τους έχριζε «λόρδους» και «βαρόνους», τίποτα δεν εμπόδισε να μπαινοβγαίνουν βουλευτές στις φυλακές για πλαστές δηλώσεις βουλευτικών δαπανών.

Ενόψει των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών : Ανακοίνωση της ΚΝΕ στους σπουδαστές και τους φοιτητές .


Σε ανυποχώρητη δράση για την οργάνωση του αγώνα και του κινήματος καλεί τους σπουδαστές η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, με ανακοίνωσή της, ενόψει των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών.

Απευθύνεται στους σπουδαστές που βλέπουν τους γονείς τους να παλεύουν για να τα βγάλουν πέρα με τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, την ανεργία, την καθυστέρηση πληρωμών, τα χαράτσια, τους φόρους, τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, την πληρωμή στις υπηρεσίες Υγείας, το κόστος των σπουδών.