Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Στα όρια της πολιτικής αλητείας έφτασε πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ μια βδομάδα πριν τις εκλογές.Δήλωση του Γιάννη Γκιόκα υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου και εκπροσώπου του ΚΚΕ στη Διακομματική Επιτροπή.

Δήλωση του Γιάννη Γκιόκα υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου και εκπροσώπου του ΚΚΕ στη Διακομματική Επιτροπή



Στα όρια της πολιτικής αλητείας έφτασε πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ μια βδομάδα πριν τις εκλογές. Με συκοφαντικές και γκεμπελίστικες μεθόδους προσπαθεί να εμποδίσει την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 22 Γενάρη, που εδώ και μέρες έχει ανακοινωθεί. Το πρόσχημα, ότι η Πέμπτη εθιμοτυπικά δίνεται για συγκεντρώσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση, δεν πείθει ούτε τα μικρά παιδιά.
Το ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές και σε προηγούμενες εκλογικές μάχες πραγματοποίησε συγκέντρωση την Πέμπτη, χωρίς καμία διαμαρτυρία τότε από τον ΣΥΡΙΖΑ ή από κάποιο άλλο κόμμα.

«Αίμα τιμή» Ελληνες Ναζί… Αφιερωμένο στη Χρυσή Αυγή και σε όσους σκέπτονται να την ψηφίσουν.

Γράφει ο Δημήτρης Μηλάκας 


Το ντοκιμαντέρ memory of the camps είναι το υλικό που συγκέντρωσαν Βρετανοί κινηματογραφιστές σε στρατόπεδα συγκέντρωσης   μετά την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας. Αυτό το υλικό επιμελήθηκε ο Αλφρεντ Χίτσκοκ, ωστόσο η μεταπολεμική πολιτική συγκυρία δεν επέτρεψε την προβολή του. Ενδεχομένως η τρέχουσα πολιτική συγκυρία που χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων και από την αναβίωση της γερμανικής ισχύος, ανέσυρε από τα ερμάρια το εν λόγω ντοκιμαντέρ για να υπενθυμίσει τα εγκλήματα των Γερμανών Ναζί.

Aνακοίνωση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ : ΕυρωΚανονισμός-πράσινο φως για τα μεταλλαγμένα.

Η υπερψήφιση από το ευρωκοινοβούλιο του κανονισμού για την καλλιέργεια μεταλλαγμένων προϊόντων, συνιστά ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος της δημόσιας υγείας, των λαών, του περιβάλλοντος. 



Ο εν λόγω κανονισμός αφαιρεί από τα κράτη μέλη το δικαίωμα τους να αντιταχθούν στην καλλιέργεια Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών (ΓΤΟ) στην επικράτειά τους για λόγους που αφορούν την προστασία της δημόσια υγείας και του περιβάλλοντος, εφόσον οι ΓΤΟ αυτοί έχουν εγκριθεί από τις δήθεν «επιστημονικές υπηρεσίες» της ΕΕ.

"Εμείς θεωρούμε ότι είναι πιθανό το ΚΚΕ να βρεθεί στην τρίτη θέση και θα είναι νίκη για το λαϊκό κίνημα..."Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο ACTION 24.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο ACTION 24.




Πιστεύετε ότι αυτό το «όχι» που λέτε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατανοητό στον κόσμο της αριστεράς; Γιατί υπάρχει το ζήτημα ότι δεν μπαίνετε καν σε μια συζήτηση, αποκλείετε ακόμη και τη πιθανότητα να μπείτε σε μια συζήτηση επί των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση. Άρα αποκλείετε κάθε πιθανότητα χωρίς ακόμη να ξέρετε τις προγραμματικές του θέσεις και αναρωτιέμαι ότι μήπως αυτό σε ένα κόσμο της αριστεράς ακόμη και σε κομμουνιστές μήπως είναι ένας λόγος για τον οποίο το ξανασκέφτονται;

«Κοιτάξτε, μιλάμε με βάση αυτά που λέει ως πρόγραμμα και τι προτείνει στο λαό για να τον ψηφίσει.