Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΑ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΕΚΠΤΩΣΗ...ΚΑΠΟΤΕ. Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ.


Οικτρή απογοήτευση περίμενε όσους ιδιοκτήτες ακινήτων είχαν πιστέψει τις κυβερνητικές υποσχέσεις πως αν τα ακίνητά τους είχαν παραμείνει άδεια και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ολόκληρο το 2013, θα είχαν γενναία μείωση του φόρου ακίνητης περιουσίας (ΕΝΦΙΑ) που φέτος θα πλήρωναν για πρώτη φορά για τα ακίνητα αυτά. 



Αισθάνονται ότι τους εξαπάτησε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, καθώς η μείωση του ΕΝΦΙΑ γι' αυτούς, όπως αποφάσισε το Μέγαρο Μαξίμου, περιορίζεται σε μόλις 20%. 

Αργοστόλι: Ανακοίνωση της ΚΝΕ για την δηλητηρίαση σπουδαστών από φαγητό της λέσχης του ΤΕΙ.

Συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης παρουσίασαν 15 φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων οι οποίοι έφαγαν στο εστιατόριο της λέσχης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι το μεσημέρι της Τρίτης 9 Σεπτέμβρη.

Σε ανακοίνωση του το ΤΣ Κεφαλλονιάς - Ιθάκης της ΚΝΕ επισημαίνει «ότι τη λέσχη που σιτίζονται οι σπουδαστές διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία catering».

Η επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο 7ο – 10ο Λύκειο Περιστερίου με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς επισκέφτηκε το 7ο και 10ο Λύκειο Περιστερίου, όπου συζήτησε με τους καθηγητές για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 



Αμέσως μετά μίλησε στους μαθητές, όπου τόνισε: 

«Από βάθος καρδιάς θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή χρονιά, καλή δύναμη και καλή πρόοδο.