Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Καταγγελία για σοβαρότατο τραυματισμό Έλληνα εργαζομένου από ακροδεξιό Χρυσαυγίτη στο Τολό Αργολίδας.

Ενημέρωση σχετικά με καταγγελία που έφτασε στο Γραφείο Τύπου του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας: 

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 4ης Αυγούστου σε γνωστό μπαρ-καφέ στο Τολό Αργολίδας όπου γνωστός χρυσαυγίτης της περιοχής, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει για την παραβατική του συμπεριφορά, προκάλεσε σοβαρότατους τραυματισμούς σε έλληνα εργαζόμενο του εν λόγω καταστήματος.

ΚΚΕ: Για τα γεγονότα στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Για τα γεγονότα του Σαββάτου στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το παρακάτω σχόλιο:

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος των μεταναστών. Για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αμυγδαλέζα έχει βαριές ευθύνες.

Ρατσιστής και φίλος της Χρυσής Αυγής ο 37χρονος παιδεραστής-βιαστής στο Αιγάλεω !



Παραθέτουμε την είδηση:
«Δεν έχει τέλος η φρίκη στην υπόθεση κακοποίησης του 13χρονου αγοριού από τον 37χρονο Ιωάννη Χατζόπουλο.
Ο ξεδιάντροπος, του οποίου τα στοιχεία δόθηκαν στην δημοσιότητα για προστασία του κοινωνικού συνόλου, συνελήφθη στις 4 Αυγούστου από την αστυνομία ενώ ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.

Της Λιάνας Κανέλλη. Το βραχιολάκι, οι σβαστικούλες και άλλα ξωτικά...

Αχ πώς συγκινήθηκα, ρίγησα απ' τα τόσα ξωτικά που κάλεσαν σύναξη στο Δάσος της Αγοράς και ξεκίνησαν εκστρατεία σωτηρίας του «902»!!! 


Τρυφερά κομμουνιστόφιλα νανάκια, με ιδιότυπη ομορφιά ιδεών και όψιν ως κόψιν, πλάκωσαν να σώσουν αυτούς που δε θέλουν να σωθούν. Τέτοιο παιδομάζωμα απ' την εποχή της Φρειδερίκης έχει να γίνει.