Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Όσοι ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις 17 Ιουνίου είναι συνένοχοι του Κασιδιάρη.Εκατοντάδες Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι επικρότησαν στο διαδίκτυο τον φασίστα !Επίκαιρο σχόλιο του Red Star.

Είχα αναφερθεί με σχόλιο μου στις 17 Μάη στους σκατόμυαλους που ψήφισαν Χρυσή Αυγή.




To σχόλιο αυτό μου υπήρξε η αφορμή για να γεμίσει το ηλεκτρονικό μου γραμματοκιβώτιο με απειλητικά μηνύματα υποστηρικτών των "ελλήνων" νεοναζί. Μια τακτική εκφοβισμού που χρησιμοποιούν οι καλοί νοικοκυραίοι πατριώτες της άκρας δεξιάς εδώ και χρόνια.Ας συνεχίσουν να ρίχνουν το δηλητήριο τους όλοι αυτοί, αν νομίζουν ότι θα σταματήσουμε να τους ξεσκεπάζουμε.

Αυτό που είδαμε στις τηλεοράσεις μας σε ζωντανή μετάδοση είναι ένα γεγονός που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει.Ένας βουλευτής και εκπρόσωπος κόμματος , δημόσια σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης, αφού αποκάλεσε μπορντέλο την βουλή περιέλουσε με νερό την Ρένα Δούρου και ξυλοφόρτωσε την δημοφιλέστερη Ελληνίδα βουλευτή του Κ.Κ.Ε ,Λιάνα Κανέλλη.

Ακολούθησε ένα κύμα συμπαράστασης προς το νεοναζιστή Κασιδιάρη , από πλήθος πολιτών στο ίντερνετ, ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής αλλά και της Ν.Δ.

Το ΝΑΤΟ ζήτησε "συγγνώμη" για τη σφαγή 18 αμάχων (ανάμεσα τους πολλών γυναικόπαιδων) στο "ελεύθερο"Αφγανιστάν.


Ο διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν ζήτησε σήμερα συγγνώμη για τους θανάτους αμάχων σε αεροπορική επιδρομή την προηγούμενη Τετάρτη.


Ο αμερικανός στρατηγός Τζον Αλεν μετέβη στην επαρχία Λόγκαρ "για να συναντηθεί με τους τοπικούς ηγέτες και τον πληθυσμό, να ζητήσει συγγνώμη και να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων", δήλωσε ο στρατηγός Κάρστεν Τζέικομπσον.

Είναι η πρώτη φορά που το ΝΑΤΟ παραδέχεται δημόσια ότι αυτή η αεροπορική επιδρομή προκάλεσε απώλειες αμάχων.

Σχόλιο του K.K.E για το δίλημμα των εκλογών για το λαό


Το δίλημμα για το λαό είναι εξαθλίωση ή αντεπίθεση με ισχυρό ΚΚΕ.



Η κεντροδεξιά και κεντροαριστερή κυβέρνηση δεν μπορούν ούτε να τον απαλλάξουν από τα μνημόνια, ούτε να τον ανακουφίσουν και πολύ περισσότερο να τον προστατέψουν από τον ορατό κίνδυνο της νέας χρεοκοπίας που φέρνει η όξυνση της κρίσης στην ευρωζώνη, τη στιγμή μάλιστα που κρύβουν τις αιτίες που τη δημιουργούν.

Καταγγγελία του ΕΕΚ για την επίθεση σε τηλεοπτική εκπομπή κατά της Pένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη από έναν κασιδιάρη ναζιστή.



Άθλια, τραμπούκικη επίθεση σε τηλεοπτική εκπομπή
κατά της Pένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη
από έναν κασιδιάρη ναζιστή

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Το ΕΕΚ-Τροτσκιστές καταγγέλλει την άθλια τραμπούκικη επίθεση του ναζί «κασιδιάρη» κατά των (πρώην) βουλευτών Pένας Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και Λιάνας Κανέλλη του ΚΚΕ σε τηλεοπτική εκπομπή του Αντέννα το πρωΐ της Πέμπτης 7 Ιούνη. Το ναζιστικό απόβρασμα πέταξε ποτήρι με νερό στην Δούρου και όταν η Λιάνα Κανέλλη έβαλε τις φωνές την γρονθοκόπησε επανειλημμένα. 

Δηλώσεις του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Aλεξη Τσιπρα κατά την επίσκεψη του στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.


Αν ήμασταν σαν τους άλλους, δεν θα μας πολεμάγανε με νύχια και με δόντια, με ό,τι μπορούν όλο αυτό το διάστημα.
Μας πολεμάνε γιατί είμαστε ένα από σας, γιατί η έγνοια μας και η συνείδησή μας είναι δίπλα στους απλούς ανθρώπους, σ΄ αυτούς που σήμερα μαστίζονται από μια πολιτική που έχει οδηγήσει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας στο περιθώριο. Αυτό που συμβαίνει στη Ναυπηγοεπισκευαστική  Ζώνη, αυτό που συμβαίνει στο Πέραμα και την ευρύτερη περιοχή είναι η εγκατάλειψη, η ανεργία. 90% ανεργία.

«ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» : Προετοιμάζουν νέες επεμβάσεις με πρόσχημα την «τρομοκρατία».


H Χίλαρι Κλίντον απαίτησε την απομάκρυνση του Ασαντ από την εξουσία.

 Υπουργική διάσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής, του λεγόμενου «Παγκόσμιου Αντιτρομοκρατικού Φόρουμ», πραγματοποιήθηκε χτες στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμμετοχή υπουργών Εξωτερικών από τις ΗΠΑ, Τουρκία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Ιορδανία, Αίγυπτο, Μαρόκο, Τυνησία και την εκπρόσωπο της ΕΕ Κάθριν Αστον. Στον πυρήνα της συνάντησης ήταν η ενίσχυση της καταστολής των λαϊκών κινημάτων, με αξιοποίηση του πάντα χρήσιμου προσχήματος της «τρομοκρατίας», ώστε να προωθούνται τα συμφέροντα του κεφαλαίου μέσω των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών (οι εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και της Ανατολικής Μεσογείου είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις).

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε για την αύξηση του αριθμού και του ποσοστού των ανέργων σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.


Ανακοίνωση του ΚΚΕ



Η ανακούφιση και η προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους είναι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για το εργατικό κίνημα και για όλο το λαό που πρέπει να εκφραστεί με οργάνωση, αλληλεγγύη και συγκεκριμένες διεκδικήσεις όπως: Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κούρεμα και πάγωμα των δανείων τους, κατάργηση των «χαρατσιών».
Είτε κεντροδεξιά είτε κεντροαριστερή είναι η επόμενη κυβέρνηση δεν πρόκειται παρά και ενάντια σε όσες προεκλογικές υποσχέσεις δίνουν, δεν πρόκειται να πάρουν κανένα ουσιαστικό μέτρο υπέρ των ανέργων και κατά της ανεργίας.

Η συνέντευξη της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ στην ΕΤ1

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη που έδωσαν οι υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασίας Αντώνης Παπαδόπουλος και Ανδρέας Βογιατζόγλου στην ΕΤ1 στις 6 Ιουνίου.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ


Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει το σχεδιαζόμενο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, με πρόσχημα την λήξη των αδειών και το ξεπούλημά της σε ντόπιους και ξένους μονοπωλιακούς μεταλλευτικούς ομίλους.
Στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, που έχουν κυριολεκτικά ποτίσει με το αίμα τους το εργοστάσιο και θα στηρίξει κάθε κινητοποίηση τους με σκοπό την απόκρουση αυτών των σχεδίων και του αγώνα τους για το δικαίωμα στην μόνιμη, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία.
Η ΛΑΡΚΟ που είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας, από τις μεγαλύτερες του είδους στην Ευρώπη, μοναδική παραγωγός νικελίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση από εγχώρια μεταλλεύματα και από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, με 1.000.000 στρέμματα στην ιδιοκτησία της και απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους, είναι περιουσία του ελληνικού λαού και δεν πουλιέται, δεν  τεμαχίζεται και δεν κλείνει.

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Γιώργου Λουκαΐδη για την επίθεση Χρυσαυγίτη κατά της Λιάνας Κανέλλη.


Το ΑΚΕΛ καταδικάζει την επίθεση υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατά της βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Λιάνας Κανέλλη.



Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής χειροδίκησε επανειλημμένα κατά την διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής το στέλεχος του ΚΚΕ, καθυβρίζοντας την ιδεολογία του κόμματος. Προηγουμένως είχε χύσει νερό στο πρόσωπο της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, βρίζοντας την.
Η φασιστική-αντικομμουνιστική ιδεολογία της εκλογικά ενισχυμένης Χρυσής Αυγής αποκαλύφθηκε ξανά, αυτή την φορά ενώπιον των τηλεοπτικών δεκτών.